Inca un medic rapus de COVID. Dumnezeu sa o odihneasca

Virusul a mai ucis un cunoscut medic. Este vorba de dr. Gentiana Bertesteanu, fost medic dermatolog la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Femeia se pensionase in urma cu doar cativa ani. Gentiana Bertesteanu a fost sotia medicului orelist Alexandru Bertesteanu, parintii medicului orelist Serban Bertesteanu, seful sectiei ORL de la Spitalul Coltea din Bucuresti.

Gentiana Bertesteanu a fost fiica unor cunoscuti farmacisti slatineni si a facut parte din garda veche a profesionistilor din Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

Acesta caz vine dupa decesul sefei Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Municipal Fetesti. Medicul Mioara Neagu a decedat dupa ce s-a infectat cu covid-19.

Medicul Mioara Neagu avea 48 de ani si nu suferea de nici o problema de sanatate. Femeia acuzase stari de oboseala, dar abia un al doilea test a confirmat boala, care s-a si agravat si in final a rapus-o.

Doctorul Mioara Neagu coordona activitatea sectiei de primiri urgente a spitalului din Fetesti. In unitatea medicala ajug pacienti infectati cu SARS-CoV-2, dar si cazuri medicale obisnuite. Pentru fiecare exista circuite separate.

Citeste si articolul :   O femeie din Suceava s-a aruncat de la etajul 4, dupa ce a fost externata din spital

Totusi, medicul lucra in zona verde, acolo unde merg cei care nu sunt confirmati cu infectia cu coronavirus.

Familia este devastata de aceasta veste, mai ales ca nu se stia sa aiba si alte boli, motiv pentru care sotul a cerut o experiza la Institutul National de Medicina Legala.

Autor