Mihail Vlasov, in doliu. S-a stins sotia sa: “Foarte repede, virusul i-a devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot”

Cunoscutul avocat din Iasi, Mihail Vlasov, trece prin momente greu de descris. Sotia sa a decedat din cauza complicatiei survenite in urma infectarii cu noul virus.

Chiar daca era medic, organismul ei nu a mai putut lupta cu boala grea.

Viviana Vlasov, medic de profesie, a decedat la varsta de 72 de ani, la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva. Sotia avocatului a fost internata in urma unui test care a indicat „pozitiv”. Din informatiile primite, Viviana Vlasov ar fi avut si alte probleme de sanatate.Femeia a fost internata in urma cu sapte zile.

„La inceput parea sa mearga spre bine, nu punea probleme. Nu stiu sa fi avut comorbiditati care sa ii afecteze starea de sanatate. In ultimele doua zile insa starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat in Terapie Intensiva. Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio respirator, renal, tot.

Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, a spus Carmen Manciuc, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea medicala din Romania. S-a stins la o zi dupa ce fusese internata in Bucuresti

Mihail Vlasov (n. 15 decembrie 194], Tighina) este un politician roman, fost membru al Parlamentului Romaniei.