Mihail Vlasov, in doliu. S-a stins sotia sa: “Foarte repede, virusul i-a devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot”

Cunoscutul avocat din Iasi, Mihail Vlasov, trece prin momente greu de descris. Sotia sa a decedat din cauza complicatiei survenite in urma infectarii cu noul virus.

Chiar daca era medic, organismul ei nu a mai putut lupta cu boala grea.

Viviana Vlasov, medic de profesie, a decedat la varsta de 72 de ani, la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva. Sotia avocatului a fost internata in urma unui test care a indicat „pozitiv”. Din informatiile primite, Viviana Vlasov ar fi avut si alte probleme de sanatate.Femeia a fost internata in urma cu sapte zile.

„La inceput parea sa mearga spre bine, nu punea probleme. Nu stiu sa fi avut comorbiditati care sa ii afecteze starea de sanatate. In ultimele doua zile insa starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat in Terapie Intensiva. Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio respirator, renal, tot.

Publicitate

Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, a spus Carmen Manciuc, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase.

Citeste si articolul :   Doliu urias la Hollywood. John Travolta, distrus de durere. S-a stins actrita Kelly Preston, la 57 de ani

Mihail Vlasov (n. 15 decembrie 194], Tighina) este un politician roman, fost membru al Parlamentului Romaniei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.