Rune 24-30 august 2020. Pestii dau lovitura pe toate planurile

Rune 24-30 august 2020. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu vesti pentru toate zodiile.

Berbec – are o saptamana in care trebuie sa fie mai rabdator, sa aiba forta, tarie, putere sa treaca peste niste lucruri mai putin asteptate. Trebuie sa aiba rezistenta marita in saptamana urmatoare.

Taur – e pus in situatia sa sustina o mica batalie cu cei din jur, dar nu va ingrijorati, fiti calmi, ca voi veti iesi cei invingatori.

Gemeni – vesti bune, cadou-surpriza si o suma de bani importanta.

Rac – sunt in postura de a-si cauta ceva nou, o locuinta sau locul de munca cu unul mai bun. Locuinta vor sa o schimbe demult. Din doua, veti alege ce e mai bine. Daca le alegeti pe amandoua si puteti face fata, cu atat mai bine, dar e cam obositor.

Leu – fertilitate si belsug. Peste putin timp, visele voastre se vor implini. Urmeaza o saptamana de rasfat.

Fecioara – cineva care se gandeste la Fecioare le va trimite doamnelor un cadou minunat, dar si domnii pot primi un cadou de acolo de unde nu te astepti, si mai ales de la persoane dragi.

Balanta – e in postura sa afle un adevar important care ii poate marca viata sau i-o poate schimba. Toate lumea se va intreba ce. Masura faptelor noastre sau a unor greseli ale noastre, a unei nesabuinte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 martie 2022. Racul are nevoie de sfatul prietenilor

Scorpion – vor gasi rezolvarea tuturor problemelor care ii framanta, cu conditia sa faca un consiliu de familie sau daca e vorba de serviciu, cu colegii de acolo.

Sagetator – intra intr-o saptamana de silentio stampa sufleteste, are o saptamana in care se inconjoara intr-o aura de mister, greu de patruns, greu de inteles. E o pauza de suflet.

Capricorn – este pe punctul sa inceapa o viata noua, un fel de revigorare in toate planurile. Si au nevoie de ea.

Varsator – sa fie pregatit pentru o suita de schimbari majoare in saptamana care urmeaza, deci vin peste el toate schimbarile vrute si nevrute la care nu s-a asteptat.

Pesti – au dat lovitura, apare iar Vunjo. Pentru ca aveau nevoie de el, sa se bucure de el, sa le fie de folos. Vunjo este o runa foarte buna care anunta o perioada de odihna, liniste, confort si fericire.

Autor