Cine este, de fapt, sotul Andreei Esca si care este edevarul despre starea sa de sanatate

Pe Andreea Esca o cunoaste intreaga tara, dar putini il stiu pe Alexandre Eram, sotul ei. Cei doi au o casnicie reusita si au impreuna doi copii: Alexia si Aris.

Cine este, de fapt, Alexandre Eram

Alexandre Eram s-a nascut in Statele Unite ale Americii si ulterior s-a mutat in Franta.

Barbatul a ajuns in Romania unde a inceput sa lucreze ca director al unei fabrici detinuta de un prieten de-al tatalui sau.

Publicitate

Andreea Esca a spus ca si-a cunoscut sotul la o petrecere, dar ca a depus multe eforturi pentru a avea relatia solida pe care o au cei doi acum

”L-am vazut asa de frumos, si am intrebat o prietena cine este baiatul acesta. Lavinia Sarbu, fosta sotie a lui Adrian Sarbu, se ocupa de vestimentatia noastra la Pro Tv pe vremea aceea si mi-a zis: stiu eu, sta cu noi pe strada, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucreaza el. Vrei sa ti-l prezint? Il cheama Alexandru. Da, ii zic. L-a chemat si am inceput sa vorbim”, a spus Andreea.

”M-am dus la fabrica, m-am prefacut interesata de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o data, tot degeaba… Apoi am auzit ca pleaca in vacanta si am inteles ca era intr-o relatie. Am vazut ca nu reactioneaza in niciun fel, dar eu am mai incercat. Trecuse vara, eu ma mutasem intr-o casa noua si zic: taci ca il sun acum si ii spun ca imi trebuie usa, ca aveau si usi la fabrica aceea”, a spus vedeta.

”N-am rezolvat nici mergand la standul de baterii Fulmen pe care il aveau la Saab, desi m-am dus in fiecare zi sa fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, intr-o zi, era si cu fata aia cu care era el atunci… Era superba. I-am zis Buna si am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis ca nu poate. Pana la urma, vazand ca nu vrea si nu vrea, a inceput sa imi iasa din cap. Mi se paruse ca facusem tot ce puteam sa fac. Am lasat undeva in spate proiectul si mi-am vazut de viata”, a completat Andreea Esca.

Citeste si articolul :   Andreea Esca spune, in sfarsit, adevarul: "Nu e nicio rusine"

”Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care isi smulgea parul din cap si in care scria ca ii pare rau ca nu a putut sa ajunga”, a mai spus vedeta.

”A doua zi a venit dupa jurnal si m-a asteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant si, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am ramas impreuna”.

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti. Nasi le-au fost Ana si George Copos.

Alexandre Eram este actionarul majoritar al unei firme care detine mai multe magazine specializate in comercializarea produselor cosmetice profesionale.

Acesta are mai multe magazine atat in Romania, cat si in strainatate, respectiv in Franta, Belgia si Polonia.

Andreea Esca, despre starea de sanatate a lui Alexandre Eram

In interviul acordat de Andreea Esca, colegului ei, Cosmin Stan, a vorbit despre starea de sanatate a sotului.

Publicitate

“Ne-am facut testul de coronavirus. El a iesit pozitiv, eu am iesit negativ. Bineinteles ca imediat a fost dus la spital. Eu, bineinteles ca am hotarat, chiar daca aveam un rezultat negativ, pentru ca avusesem contact cu cineva care avusese un rezultat pozitiv, sa raman in izolare pentru 14 zile si sa-i fac testul si baiatului nostru care locuieste cu noi.

I-am facut acest test si lui Aris si a iesit si el cu un rezultat pozitiv, el pana in acel moment neavand niciun alt simptom, decat imi spunea ca il deranjeaza putin gatul, ca crede ca e rosu in gat, dar ca nu ceva semnificativ, nu febra. Asa ca in a doua zi dupa ce a fost internat Alex, l-am internat si pe Aris, si a facut si fiica mea testul, desi ea nu locuieste cu noi si nu avusesem prea mare contact, dar ca sa fim siguri si sa nu punem pe nimeni in pericol in jur si-a facut si Alexia testul si i-a iesit negativ. Iar ei doi, dupa cum ti-am spus, s-au dus si s-au internat imediat la spitalul Victor Babes din Bucuresti, amandoi in acelasi salon.

Citeste si articolul :   Ingheata anul scolar? Orban a anuntat decizia oficiala

Ei bine, iata ca Alex, care este un barbat de 50 de ani, fara niciun fel de boala cronica, un om care nu fumeaza, face sport, duce o viata foarte ordonata, nu face niciun fel de exces, iata ca a facut cea mai grava forma dintre noi trei. Si m-am trezit, pentru ca eram inca acasa, in momentul in care fiul meu mi-a dat telefon intr-o dimineata si mi-a spus: mama, sa stii ca pe tata l-au dus la terapie intensiva.

Si in momentul ala pur si simplu s-a daramat cerul peste mine. Pur si simplu nu intelegeam, nu-mi venea sa cred. Simteam ca lesin si ca trebuie sa ajung repede undeva sa-mi revin, pentru ca nu intelegeam cum a putut sa cedeze organismul unui om atat de puternic. Si el este un om puternic nu numai fizic, dar si psihic.

Este un om care face toate sporturile extreme din lume, care nu se sperie de nimic, caruia nu ii e frica de nimic. Si tocmai el sa pateasca atat de rau. Adica plamanii lui au fost extrem de afectati intr-un timp extrem de scurt. Organismul a reactionat violent intr-un timp extrem de scurt si foarte repede a ajuns la terapie intensiva, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilatie mecanica non-invaziva.

Citeste si articolul :   Claudiu Tarziu, liderul AUR, despre Diana Sosoaca: "O revocam din toate functiile din Parlament"

A ajuns dintr-un om extrem de puternic si de sanatos, imi spunea, atat cat mai putea sa vorbeasca, pana cand a avut acea masca, practic nu mai ai cum sa vorbesti, dar atata timp cat a putut sa vorbeasca si sa comunicam, imi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred ca asa arata iadul. Nu mai pot.

Aveam senzatia ca vad un film ingrozitor si imi doream doar sa se termine, sa ma trezesc si sa-mi spuna cineva ca nu a fost adevarat. Numai ca, din pacate, situatia se agrava. La un moment dat mi-a scris Alex un mesaj, pentru ca nu mai putea sa vorbeasca, si mi-a spus: nu stiu ce sa fac, ma simt rau, din ce in ce mai rau si mi se propune sa fac aceasta trasfuzie cu plasma de la bolnavi, pentru ca altfel va fi mult mai rau. Sigur ca avea dubiile lui, pentru ca e vorba de o transfuzie si te gandesti la tot felul de lucruri, insa am spus da, da, spune da si hai sa facem asta pentru ca lucrurile se vad ca nu merg inspre bine. Ceea ce s-a si intamplat si am facut foarte bine ca am facut aceasta alegere, pentru ca a inceput sa i se imbunatateasca considerabil starea de sanatate.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.