Andreea Esca spune, in sfarsit, adevarul: “Nu e nicio rusine”

Andreea Esca s-a hotarat sa spuna ceea ce se intampla. Vedeta de la PROTV va raspunde intrebarilor intr-un interviu de la ora 19:00.

”Vom descoperi ca un om caruia cei multi ii pretindeau perfectiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilitati si suferinte”, a spus Cosmin Stan despre interviul cu Andreea Esca.

Andreea Esca spune adevarul despre starea sa de sanatate, dar si de ce nu a facut o declaratie pana in acest moment:

”Fiecare om cred ca are limitele lui si vreau sa le multumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rusine. Doar ca nu ma simteam in stare sa fac acest lucru si nu mi se parea normal ca eu sa dau declaratii.

Publicitate

Nu mi se parea normal ca eu sa dau declaratii intr-un moment cand eram foarte panicata.

Citeste si articolul :   Hormonii sexuali feminini i-ar putea ajuta pe barbati in lupta cu COVID-19

Fiecare om cred ca are limitele lui si vreau sa le multumesc acelora care m-au privit ca pe un om.”, a spus Andreea Esca.

Cosmin Stan a spus ce vom vedea in acest interviu. ”Un interviu in care vom descoperi, cu surprindere, ca un om caruia cei multi ii pretindeau perfectiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilitati si suferinte. O veti vedea pe Andreea Esca asa cum n-ati mai vazut-o si veti descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de aceasta data sa fie stirea, nu sa prezinte stirea, si sa ofere tuturor raspunsuri.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.