Alex Dima a rabufnit dupa ce Andreea Esca a fost infectata cu noul virus: Ce e in mintea voastra?!

Andreea Esca a recunoscut ca a fost infectata cu noul virsus. Vedeta a acordat un interviu colegului sau, Cosmin Stan, difuzat pe pe postul de televiziune PROTV. Desi a incercat sa le explice telespectatorilor ca aceasta boala exista, oamenii au inceput sa o atace dur. Unii chiar au acuzat-o ca ar fi primit multi bani sa spuna aceasta poveste.

Alex Dima a sarit in apararea vedetei.

Cunoscutul jurnalist a publicat un mesaj pe retelele de socializare.

„Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti! Ma uit cu groaza la parerile unor compatrioti despre interviul dat de Andreea Esca. Atata inconstienta…Ce nu pricepeti? Exista un virus.

Publicitate

Oameni, sute, mii sufera. Oameni mor. Macar din respect pentru ei si familiile lor, terminati cu prostiile astea pe care le scrieti! Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam?

Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde???
O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei.

Citeste si articolul :   Instanta a decis: Persoanele care stau la bloc pot avea caini si pisici doar cu acordul vecinilor

Voi ati votat tot felul de incompetenti. Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenorocit nu exista! Voi! Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus???

Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca? Treziti-va! Voi, cei vizati, nu incercati sa veniti cu argumente, sa va sustineti teoriile pentru ca nu vreau sa imi petrec noaptea dand block”, a fost mesajul postat de jurnalist pe contul personal de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.