“La noi, ce? Se sting cate 2-3 pe zi”. Ce a spus Gigi Becali in ziua in care Romania a depasit pragul de 4.000 de infectii cu coronavirus

Pana astazi, 6 aprilie 2020, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunta Digi 24.

Gigi Becali pare ca nu este speriat de noul virus COVID-19 si sustine ca meciurile ramase din acest sezon din Liga 1 ar trebui sa se joace.

Finantatorul celor de la FCSB a minimizat si efectele raspandirii coronavirusului in Romania: “Mor cate 2-3 pe zi”.

“E clar ca se vor juca (n.r. – meciurile din Liga 1), ca ai vazut UEFA ce zice. Daca nu joci toate si nu termini campionatul pe teren, s-ar putea sa nu te bag deloc in cupele europene. Noi nu avem nicio scuza sa nu le jucam. Pentru ca la noi, ce? Mor cate 2-3 pe zi. Sunt 150 de bolnavi care se duc in spital, au cate o gripa, putina temperatura, se fac bine.

Publicitate

E adevarat ca autoritatile au facut bine cu asta, cu urgenta, dar ne-au lasat mai relaxati, mai mult sa-i sperie pe oameni. La noi lucreaza lumea. De ce sa nu termini campionatul la noi? E floare la ureche sa le jucam (n.r. – cele opt etape ramase din play-off) si luam si banii de la televiziuni.

Citeste si articolul :   Un asteroid periculos, trece pe langa Terra pe 29 aprilie

Am spus ca la noi, la ortodocsi, liturghia apara. In Belgia sunt 20.000 de cazuri si in toata ortodoxia sunt 3 milioane de locuitori si nici 10.000 de cazuri. Nu avem toti acelasi Dumnezeu. Noi, ortodoxia, il avem pe Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Duhul Sfant. Ceilalti sunt idoli, hai sa nu intram pe teologie.”, a declarat Gigi Becali, la ProX, scrie digisport.ro.

Romania a depasit pragul de 4.000 de infectii cu coronavirus

Pana astazi, 6 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunta Grupul de Comunicare Strategica, citat de Digi24. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate si externate.

Totodata, pana acum, 157 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor si Mehedinti, au decedat.

Citeste si articolul :   Andreea Balan, prima aparitie la TV dupa ce s-a despartit de George Burcea! Motivul clar al divortului: „Plang si nu pot...

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 193 de noi cazuri de imbolnavire.

La ATI, in acest moment, sunt internati 179 de pacienti.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 23.849 de persoane. Alte 106.463 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 40.987 de teste.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.