ULTIMA ORA: Femeia care a contestat in instanta Ordonanta Militara nr. 3 a pierdut procesul

Femeia care a contestat in instanta Ordonanta Militara nr. 3 a pierdut procesul la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce a cerut suspendarea articolelor care vizeaza circulatia persoanelor peste 65 de ani deoarece sunt discriminatorii. Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva.

Femeia care a cerut in instanta suspendarea articolelor din Ordonanta Militara nr. 3 ce reglementeaza circulatia pensionarilor a pierdut in fata Ministerului de Interne, precizeaza Mediafax

Procesul s-a judecat luni la Curtea de Apel Bucuresti, iar decizia magistratilor poate fi atacata cu apel.

Femeia a motivat gestul sau subliniind ca articolele ce arata cand pot iesi din casa persoanele cu varsta peste 65 de ani trebuie suspendate, deoarece sunt discriminatorii pe motiv de varsta.

Publicitate

Persoanele cu varsta de peste 65 de ani pot iesi din casa doar in intervalul 11.00 – 13.00 pentru motive intemeiate sau seara, in intervalul orar 20.00 – 21.00 pentru nevoile animalului de companie.

In afara acestor ore, pensionarii pot iesi din case doar pentru a merge la medic si doar cu masina personala, a familiei sau cu ambulanta.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.