Veste buna! Maria Macsim Nicoara a iesit din coma. Ce se va intampla cu sotul ei

In sfarsit, Maria Macsim Nicoara a iesit din coma, a deschis ochii si chiar raspunde la stimuli.

Desi este o veste buna, totusi starea solistei ramane in continuare grava, iar medicii sunt rezervati.  In momentul de fata se asteapta recupere, ea fiind singura persoana care poate sa spuna exact ce s-a intamplat in vila din Aroneanu in seara accidentului.

Publicitate

Artista Maria Macsim Nicoara raspunde la stimuli, a deschis ochii si raspunde singura.

Marturia Mariei Macsim Nicoara va fi decisiva in ancheta, in momentul in care aceasta va putea sa discute cu oamenii legii.

Publicitate

Medicii au fost rezervati in privinta sanselor de supravietuire, dar iata ca se intampla si minuni, solista si-a revenit. Maria Macsim Nicoara va avea nevoie de o lunga perioada de recuperare.

Artista a ajuns la spital dupa ce se spunea ca a cazut pe scarile interioare ale casei in care locuieste cu sotul ei in comuna Aroneanu. Mezzosoprana ar fi fost ridicata de sot, dusa in pat si lasatasingura sa agonizeze opt ore.

Citeste si articolul :   Barbatul care s-a prabusit din picioare la protestul anti-Covid din Botosani, diagnosticat cu etilism acut

In prezent, sotul ei, pianistul Codrin Nicoara, este martor in dosarul penal deschis in REM pentru tentativa de omor in cazul Mariei Nicoara.

„Domnul Nicoara este extrem de afectat de cele intamplate. In acest moment el a dat declaratii in calitate de martor, nimic altceva”, a spus Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoara.

Colega Mariei Macsim Nicoara a marturisit pentru BZI ca a vazut-o de multe ori pe mezzosoprana cu vanatai pe corp la spectacole. Ba mai mult decat atat, mezzosoprana i-ar fi marturisit acesteia ca pianistul este agresiv si isi doreste sa divorteze.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.