Horoscop zilnic, 30 ianuarie 2023. Leul trebuie sa fie atent la semne

Luna in crestere in Pesti inzestreaza ziua cu energie dubla – este pozitiva si negativa in acelasi timp. Totul se va dovedi in favoarea ta cu grija. Nu lua decizii pripite si pripite. Lucrul in echipa poate fi dificil, asa ca este mai bine sa iti faci timp pentru a-ti planifica personale. Cantareste fiecare pas si incearca sa mentii armonia in toate problemele si domeniile vietii. O abordare constienta a muncii si a comunicarii va aduce rezultate minunate si va aduce noroc.

Berbec

Universul iti aminteste ca nu trebuie sa fii altcineva. Nu ar trebui sa faci nimic care sa nu-ti aduca bucurie. Nu este nevoie sa traiesti viata in asteptarea condamnarii si a fricii de a fi respins. Nu trebuie sa-ti diminuezi lumina pentru a-i face pe ceilalti sa se simta confortabil. Incearca sa te concentrezi pe propriul tau suflet, sa crezi in tine. Amintiti-va ca bucuria este adevarata voastra natura si trebuie sa va straduiti pentru ceea ce va inflacareaza sufletul! Sfat: este datoria ta sa vindeci sufletul cu activitati vesele.

Taur

Publicitate

Este timpul sa-ti reiei puterea si sa iei fraiele vietii in propriile maini cu cunoastere interioara – meriti mai mult. Este timpul sa va reconectati cu simtul dvs. de scop si sa creati miracole! Nu ai venit pe lumea asta sa traiesti o viata mediocra. Se prevede ca vei deveni cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta si vei creste in fiecare zi. Nimic nu este imposibil. Aproape. Toate planetele au iesit oficial din miscare retrograda, nu va mai raman obstacole in cale. Sfat: nimic nu te retine acum, fa un pas increzator catre obiectivul tau.

Gemeni

Doar o reamintire: nu trebuie sa faci totul singur. Stresul si tensiunea nu ajuta, nu motiveaza, nu dau putere, Gemeni. Toate acestea doar iti reduc vibratiile si creeaza o retea de situatii dificile. Asa ca expira si scutura totul. Scapa de barierele interne – cele externe, obiective nu sunt suficiente pentru tine? In acelasi timp, asigurati-va ca obtineti sprijinul oamenilor din „tribul vostru”. Totul este posibil atata timp cat lucrezi in aceeasi echipa. Sfat: Atrageti sprijinul unor oameni care au aceleasi idei si luati masuri.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de 3 decembrie 2020: Ziua minciunilor si a inselaciunilor

Rac

Este timpul sa conduci inima si sa comunici cu oameni care daruiesc, nu iau putere. Este timpul sa visezi la o lume noua si sa actionezi inspirat. E timpul sa faci miracole in cooperare cu Universul, stiind ca fiecare pas in directia corecta conteaza. Va fi ceva de sarbatorit in saptamanile urmatoare, Raci! Si pentru ca acest lucru sa se intample, exclude tot ce este distructiv din cercul tau – lucruri, fapte. Creeaza-ti propria lume mica, o insula de confort si siguranta.  Sfat: Nu stati intr-o companie in care va simtiti inconfortabil.

Leu

Cand exista o alegere intre calea batuta si abandonarea vechii paradigme, alegeti-o pe cea din urma, Lei. Alegeti singuri fara a tine cont de opiniile si sfaturile din afara. Cineva cauta mereu calea usoara, dar nu trebuie sa le urmezi. Alegeti ceea ce va aduce bucurie. Alegeti inaltimea. Sa stii ca ceea ce faci loc in viata este mult mai semnificativ, necesar, mai bun. Universul te sprijina si te ghideaza intr-o noua realitate chiar acum, chiar in acest moment. Sfat: Fii atent la semne si asculta-ti intuitia.

Fecioara

Incercati sa schimbati abordarea lucrului in echipa: nu va ganditi la propriul beneficiu, ci la modul in care puteti servi echipa. Ganditi-va cum va puteti dovedi unor oameni si aliati cu ganduri similare in mijlocul acestor vremuri tulburi. Serviciul altruist este un subiect important pentru dumneavoastra in urmatoarele luni. Dar asta nu inseamna ca interesele personale sau finantele ar trebui sa sufere. Asigura-te doar ca consecintele deciziilor tale nu dauneaza aproapelui tau, lucreaza pentru binele comun. Sfat: Serviciul altruist este un subiect pe care trebuie sa il inveti si sa-l stapanesti.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 februarie 2022. Astrele ii avertizeaza pe nativii Lei

Ideea ta serveste binelui cel mai inalt si cel mai mare? Ii ridica pe altii si ii inspira sa straluceasca prin unicitatea lor? Daca ai raspuns afirmativ la aceasta intrebare, atunci esti pe drumul cel bun. Reconectarea cu latura ta altruista va fi un factor de decizie puternic si multe momente de bucurie. Nu te sfii sa-ti faci propria contributie, Balanta. Sa stii ca fiecare picatura de bunatate pe care o pui in univers se va intoarce de zece ori. Sfat: Nu este niciodata prea tarziu sa inveti altruismul si grija fata de aproapele tau.

Scorpion

Usor nu este intotdeauna bun si util. Amintiti-va ca timpul si energia sunt moneda voastra . In loc sa spui da tuturor si tuturor in calea ta, fii selectiv. Este timpul sa-ti urmezi pasiunea si sa-ti dedici energia pentru ceea ce trezeste cantecul sufletului tau. Cand vine vorba de viata sociala, evitati promiscuitatea. Nu ar trebui sa te deschizi la prima persoana pe care o intalnesti si sa ai incredere in secretele tale. Nu toata lumea din jur se gandeste la bunastarea ta, nu toata lumea este pregatita sa aiba grija de tine. Stii cine sunt oamenii tai si ai grija de ei. Faceti un efort constient pentru a va conecta cu tribul sufletului vostru. Sfat: timpul si energia ta sunt moneda ta. Nu le risipi.

Sagetator

Te simti grozav si esti pregatit pentru actiuni serioase atat pe plan personal, cat si profesional. Linia de admiratori din afara usii voastre nu face decat sa confirme stralucirea divina pe care o radiati. Foloseste aceasta energie cu intelepciune. Actualizati-va tabloul de vizualizare, clarificati-va intentiile si, cu inima deschisa si zambetul pe buze, faceti primul pas. Toate planetele au iesit din retrograd si sansele tale de succes sunt foarte mari! Sfat: Stabileste-ti intentiile si mergi la lucru cu entuziasm.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 iulie 2021. O zi dificila pentru Leu

Capricorn

E timpul sa te gandesti la casa, la familie si la apartenenta la tribul tau. Acum raspanditi vibratii bune, acordati atentie celor dragi si conectati-va cu cercul de oameni din sufletul vostru la un nivel mai profund. Amintiti-va, capacitatea de a-i accepta pe ceilalti asa cum sunt ei poate face minuni. Unii reprezentanti ai zodiei pot simti mult timp dorinta de a incepe o relatie . Nu va fie teama sa rostiti cele trei cuvinte magice daca doriti. Nu exista nimic „prea mult” cand esti cu persoana potrivita. Sfat: concentreaza-ti toate gandurile astazi asupra caminului, familiei si simtindu-te conectat cu ei.

Varsator

Cand ne dam seama de puterea noastra interioara, ne simtim liberi in fluxul vietii. Putem experimenta un sentiment de unitate cu ciclurile si ritmurile naturii, care este exact ceea ce experimentati astazi. O modalitate buna de a respecta aceasta energie este sa ai grija de tine si de cei dragi, sa dai tandrete, sa-ti deschizi inima si sa respecti sfaturile intuitiei. Amintiti-va, ritualurile si practicile sunt profund individuale. In loc sa urmezi un set de reguli, exploreaza cu ce rezonezi. Sfat: gandeste-te la tine, ai grija.

Pesti

Pesti, sunteti bucurie, ras, creativitate! Esti deja persoana la care aspiri sa fii. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi ochii. Deschide-ti ochii si realizeaza frumusetea si gratia intregii tale fiinte! Lumina la capatul tunelului, speranta puternica pentru tot ce este mai bun nu este doar o nascocire a imaginatiei tale. Asadar, acorda-te la valul inimii tale si reda luminozitatea si stralucirea vietii tale. Fericirea este inevitabila – cum iti place aceasta idee? Sfat: Lumina de la capatul tunelului este reala, nu dispera!

Publicitate

Publicitate

Autor