Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2023. Este momentul pentru schimbare

Aceast zi va da putere de a lupta. Urmeaza o perioada de munca activa, in care nu se poate lipsi de presiune si chiar de o oarecare agresivitate. Daca vrei sa schimbi fundamental ceva in viata ta, actioneaza chiar acum.

Berbec

Luna Noua in Varsator aduce optimism! Ai planuri mari pentru tine si pentru echipa. Este timpul sa va recapatati sentimentul de uimire! Este timpul sa-ti canalizezi energia in ceea ce iti aduce bucurie! Asculta-ti inima, urmareste inspiratia – asa vei atrage noroc in urmatoarele luni, se vor deschide oportunitati pentru o crestere semnificativa a nivelului profesional si creativ! De asemenea, vei putea imbunatati si armoniza relatiile personale daca esti atent la semnalele intuitiei. Sfat: profitati de oportunitatile de crestere si autodezvoltare.

Taur

Pastreaza imaginea triumfului tau in inima, nu uita de obiectivul final pe drum si nu te ineca in rutina. Pastrati aceasta imagine in fata ochilor dvs. ca ghid. Aceasta metoda simpla, dar eficienta iti permite sa te ridici deasupra haosului din jurul tau si sa nu te pierzi in desisul a mii de evenimente paralele cu calea ta. Acesta este, de asemenea, momentul sa prioritizati viata personala. Este timpul sa acordati atentie la ceea ce va inspira si va aduce bucurie. Zambetul misterios de pe chipul tau vorbeste de la sine – ai un plan de actiune pregatit! Sfat: Fa-ti timp pentru activitati care evoca cantecul sufletului tau.

Gemeni

Sunteti vizitat de un gand salbatic si nebun uneori: daca functioneaza? Daca functioneaza mai bine decat iti imaginezi? Dar dorinta de a simti pamant solid sub picioarele tale si teama de risc nu iti permit sa indraznesti. Astazi, stelele va cheama sa treceti dincolo de constiinta voastra si sa credeti ca Marele Plan lucreaza de fapt in favoarea voastra, nu impotriva voastra. Intreaga lume este practic o scena! Asadar, joaca-ti rolul cu gratie si echilibru, fara a lasa dramele altora sa te influenteze in vreun fel. Sfat: Doar o atitudine pozitiva te va ajuta sa iesi din aceasta incurcatura.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 ianuarie 2021. Pestii pot incepe proiecte noi

Rac

Viata s-a dus peste cap in ultimul timp si, sincer, esti obosit. Ramane doar sa recunosti si sa te ajuti in cele din urma. Fa-ti o favoare si ia o pauza de a incerca sa salvezi lumea. In schimb, incearca sa stabilesti limite sanatoase de comunicare si sa-ti canalizezi energia pentru a avea grija de tine. Prioritizarea nevoilor dvs. poate parea ciudata la inceput, dar este in regula. Ca recompensa, vei primi o stima de sine mai puternica si un sentiment general de invincibilitate. Sfat: Amintiti-va sa va puneti mai intai masca de oxigen.

Leu

Iti place ceea ce faci, dar uneori ai impresia ca esti blocat intr-o ruta. Nu dispera si cu atat mai mult nu renunta la ceea ce ai inceput. Gasiti noi abordari ale sarcinilor repetitive pentru a va trezi sentimentul de uimire. In acelasi timp, nu uitati sa fiti consecventi si perseverenti. Angajamentul tau fata de aceasta cauza promite sa deschida toate usile incuiate. Crede in darul tau, in talentele tale, in fortele tale. Toate acestea exista doar daca crezi. Sfat: Stii ca esti bun la asta. Continua!

Fecioara

Este destul de frustrant sa-ti pui toata energia intr-un proiect si sa vezi putine sau deloc rezultate. Astazi, astrele iti amintesc ca esti pe drumul cel bun, chiar daca nu il vezi inca. Exista progres, fara indoiala. Daca nu te opresti, e acolo! Ai incredere in tine si in calea ta. Pentru unii membri ai zodiei, luna noua poate oferi oportunitatea de a lucra sub un mentor care inspira admiratie si respect. Ramaneti deschis si permiteti-va sa cresteti in multe feluri, nu va fie teama sa cereti ajutor si sprijin. Actioneaza conform dictaturilor sufletului si lupta impotriva fricilor. Sfat: Ai incredere in tine, asculta-ti inima.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 octombrie 2021. Zi dificila pentru mai multe zodii

Cand te uiti inapoi la traiectoria vietii tale, realizezi ca esti recunoscator pentru tot. Esti recunoscator pentru lacrimi si dureri de inima. Sunteti recunoscator pentru vise sparte si iluzii spulberate. Cel mai important, esti recunoscator pentru ceea ce au adus eforturile lumii, nu ale tale, pentru ca te-au eliberat in mai multe moduri decat se poate imagina. Acesta este un bun memento ca totul in jur este temporar si ca in curand totul se va schimba brusc in bine. Sfat: Esti inzestrat cu curaj si putere, vei depasi orice!

Scorpion

Astazi vi se cere sa va scrieti o scrisoare de dragoste catre versiunile trecute, prezente si viitoare ale dvs. Pentru a va privi propria calatorie prin prisma acceptarii si respectului, minunati-va de modul in care ati crescut in acest timp. Aminteste-ti de ce esti cu adevarat capabil, aceasta cunoastere iti va permite sa manifesti cea mai buna versiune a ta si sa faci acest salt metaforic de credinta. Magia este la indemana ta – doar intinde-te! Sfat: Credinta in tine si in intreaga lume face minuni si deschide toate usile.

Sagetator

Daca ceva este menit sa se intample, se va intampla. Indiferent de situatie. Daca o persoana este destinata sa devina parte din istoria ta , nicio forta din lume nu te poate separa. Deci, lasati ruinele sa se destrame complet. Lasa fondul de ten instabil sa se prabuseasca. Atata timp cat ramai in interiorul cladirii darapanate, esti epicentrul furtunii. Lasati vartejul sa o darame pana la temelie si sa permita ca fundatia sa fie pusa pentru una noua, indiscutabil mai buna si mai puternica.

Capricorn

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 iulie 2022. Stelele promit Varsatorului implinirea unei dorinte

Durerea merita un loc in sufletul tau. Astazi, Universul iti cere sa pastrezi un loc in inima ta pentru regrete, inclusiv pentru asa-numitele emotii neplacute. Fii interesat de aceste sentimente, afla ce spun ele despre propriul tau psihic. Aceasta este o modalitate de a castiga intelepciune si putere pentru realizarile viitoare. Amintiti-va ca este in regula sa „cresteti” din anumite persoane, locuri si situatii. Este in regula sa cresti din anumite aspecte ale ta. Asa se maturizeaza sufletul. Sfat: Reflectati si traiti cu recunostinta atat bucuria, cat si momentele amare.

Varsator

Nu ai venit pe aceasta lume ca sa faci parte dintr-un sistem. Sunteti aici pentru a lua decizii, a face schimbari, a sparge tavanele de sticla si a sparge stereotipurile. Aceasta este superputerea ta. Dar este atat de usor sa uiti de propriul destin in fluxul de fapte, evenimente, cuvinte si impresii. De-a lungul vietii, devenim coplesiti de temeri, devenim mai grei si mai lasi. Lupta mai departe, nu te lasa sa te opresti. Luna Noua din zodia ta se trezeste din somnul profund si iti aminteste de scopul tau sacru! Sfat: Luati in considerare cum va puteti folosi talentele pentru a va atinge obiectivul principal.

Pesti

Te-ai indragostit din nou de trucuri si ai lasat persoana gresita sa intre in spatiul tau? Cum s-a intamplat? Merita sa te gandesti la asta. E bine ca astazi esti o alta persoana, nu ca inainte. Intelegi deja pericolul de a repeta greselile trecute. Aprindeti lampa constientizarii, Pesti. Acordati atentie tuturor semnelor universului care va cheama sa va puneti pe primul loc si sa preveniti potentiala durere. Sfat: nu este nicio rusine sa fii mandru de tine.

Autor