Horoscop zilnic, 4 octombrie 2022. Este timpul ca Balanta sa se puna pe primul loc

Ziua este potrivita pentru negocieri. Modul in care construiti relatii, situatii, afaceri in aceasta zi depinde de modul in care va trece intreaga luna lunara.

Berbec

Vine un moment in calatoria fiecarui aventurier cand trebuie sa faca o alegere. Alege daca sa parasesti amaraciunea trecutului sau sa o transformi intr-o experienta dulce si de nedescris. Tu insuti ai creat aceasta experienta si, din moment ce nimic nu poate fi schimbat in trecut, trebuie doar sa inveti lectiile pentru a nu mai face astfel de greseli. Sfat: Invata din greselile tale.

Taur

Nu trebuie sa participati la jocul remorcherului. Ceea ce vrei atat de mult sa iei de la altcineva este deja al tau. Respira adanc si intra in noul spatiu care ti s-a deschis. Permite-ti sa devii receptiv la miracolele care se intampla in tine si in jurul tau. Poate ca tot ce trebuie sa faci pentru a gasi fericirea este sa tragi cateva sfori.

Gemeni

Acum nu este momentul sa va faceti griji pentru ceea ce nu functioneaza sau sa va faceti griji pentru lucrurile marunte. Este timpul sa va priviti circumstantele dintr-o perspectiva mai inalta si sa va redirectionati energiile catre lucruri mai mari. Pentru directori: astazi este o zi buna pentru a va extinde personalul. Sfat: Un eveniment grozav necesita atentia ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2024. Astrele dau o mana de ajutor si rescriu destile zodiilor

Rac

Nu trebuie sa incerci sa ajungi la timp la o anumita destinatie. Respirati si lasati lucrurile sa se desfasoare asa cum ar trebui. Sa cunosti ceva sau pe cineva nou ar trebui sa fie fara stres si informal. Acest lucru va va ajuta sa construiti o baza solida. Iar celor care si-au luat recent un angajament li se cere sa-si recunoasca temerile. Sfat: Introducerea de lucruri noi ar trebui facuta la nivel informal.

Leu

Momentan, Universul nu are raspunsuri certe pentru tine. Pentru o vreme, vei fi inconfortabil pentru ca nu intelegi absolut nimic. Acceptand aceasta incertitudine, permiteti proceselor de metamorfoza sa aiba loc. Asta nu inseamna ca temerile tale nu se vor implini sau ca vei putea intotdeauna sa faci fata dificultatilor. Inseamna pur si simplu ca ai curajul si intelepciunea necesare pentru ca vanturile schimbarii sa nu te sufle. Sfat: Acceptati inconvenientul.

Fecioara

Perioada retrograda a lui Mercur este confuza pentru tine. Clima va afecteaza foarte mult in acest moment. Daca mintea ta este incetosata, incearca sa nu iei decizii mari. In acelasi timp, fiti atent la modul in care comunicati cu ceilalti. Sfat: daca ai ceva de spus, alege-ti cuvintele cu intelepciune.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 august 2022. Se anunta un nou inceput pentru Varsator

Balanta

Ai superputerea de a intelege ca fiecare poveste are doua parti. Faci tot posibilul sa arati compasiune si sa te pui in locul celuilalt. Dar ar putea fi empatia ta motivul pentru care iti minimizi propriile nevoi? Sfat: este timpul sa te pui pe primul loc.

Scorpion

Dupa luna noua, te simti foarte sensibil, iar acest lucru este normal. Iti este greu sa te concentrezi pe ceva, iar lucrurile iti scapa din maini? Redirectionarea energiei catre activitati creative va va vindeca mai mult decat va puteti imagina. Reprezentantii singuratici ai zodiei vor fi deosebit de vulnerabili in aceasta perioada. Sfat: Deveniti un vas pentru ca magia sa aiba loc.

Sagetator

Asteapta o clipa. Acordati un moment pentru a observa peisajul interior. Priveste multe ganduri care iti sar in cap. Poate ca scufundarea in tine te va ajuta sa gasesti cheia pentru a-ti face fata fricilor si nesigurantelor. Sfat: este timpul sa-ti schimbi perspectiva.

Capricorn

Energia lunii noi este probabil sa aduca cu ea multe revelatii, dintre care unele pot fi placute, iar altele nu. Aceste informatii va sunt dezvaluite pentru un motiv. Probabil ca azi va trebui sa iei niste decizii serioase. Intr-o relatie, nu incerca sa ascunzi ceva de la partenerul tau – va iesi foarte repede. Sfat: Arunca o privire mai atenta la ceea ce ti se dezvaluie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2023. Pestii trebuie sa isi schimbe vechile obiceiuri

Varsator

Nu suntem doar creatori ai realitatii noastre. In unele momente jucam rolul distrugatorului. Acestea sunt doua fete ale aceleiasi monede. Aminteste-ti ca ceva se va sfarsi in viata ta in aceasta saptamana. Vestea buna este ca ceva nou va veni imediat pentru a inlocui pe cei distrusi. Sfat: Treci prin portile necunoscutului cu o inima curajoasa.

Pesti

Simti ca rabdarea ta este pusa la incercare. Ce ai asteptat pentru totdeauna? Crezi ca meriti ceva bun? Aceasta zi este ca Craciunul catolic: doar cei care s-au purtat bine vor primi cadouri. Totusi, aici nu exista magie. Tot ceea ce se intampla astazi este rezultatul actiunilor tale din trecut. Sfat: ai fost pregatit sa primesti ceea ce meriti.

Autor