Horoscop zilnic, 3 octombrie 2022. Zi potrivita pentru noi cunostinte

Ziua este potrivita pentru noi cunostinte si comunicare cu vechii prieteni. Astazi este important sa faci alegerea corecta: ce vrei sa vezi in destinul tau si ce nu.

Berbec

Ai prefera sa iei un zbor de lux, sa te scufunzi intr-o bula cu o persoana draga si sa uiti de restul. Dar singura problema cu evadarea este ca duce la probleme in lumea reala. Nu uitati sa vorbiti despre prezent. Sfat: Uneori trebuie doar sa vorbiti despre lucruri reale.

Taur

Publicitate

Luna Noua te face sa te simti cel mai stralucitor. In prezent, este important sa ne amintim ca sentimentele nu pot fi considerate adevarul suprem. Nu trebuie sa aveti incredere in gandurile care va trec prin cap, sa raspundeti la fiecare impuls sau sa apasati butonul de trimitere de indata ce ati introdus un mesaj urat. In schimb, ar trebui sa faceti un pas inapoi, sa va urmariti cum mintea fluctueaza si sa lasati raspunsurile sa se descopere. Sentimentele nu sunt fapte.

Gemeni

Daca esti interesat, esti pe drumul cel bun si foarte aproape de a-ti realiza visul. Fortele lucreaza cu si prin voi pentru a va ajuta sa realizati ceea ce credeati candva ca este imposibil. Metodele tale de control nu iti vor sprijini in niciun caz cresterea. Sfat: Schimbati duritatea cu intelepciunea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iunie 2022. Vine o perioada de stabilitate financiara pentru Varsator

Rac

Vrei ca lucrurile sa se intample asa cum vrei tu si nu te multumesti cu nimic altceva. Dar rigiditatea ta poate sta in calea unui obiectiv mai mare? Stelele iti amintesc ca exista o alta cale de iesire. Esti foarte aproape de a-ti atinge scopul. Prin urmare, concentrati-va pe relatiile cu alte persoane si nu jucati impotriva lor. Sfat: Gasiti o modalitate de a lucra in echipa.

Leu

Fiti atenti la ceea ce va spun semnele. Fii atent unde te duce drumul. Universul lucreaza pentru tine astazi, principalul lucru este sa-ti formulezi corect dorinta. Sfat: Semnele nu mint.

Fecioara

Luna Noua in Balanta iti aminteste ca esti pe calea cea buna. Cu toate acestea, suntem inca in plin sezon retrograd. Deci nu intotdeauna toate dorintele tale vor fi indeplinite. Aduceti flexibilitate si fluiditate interactiunilor dvs. cu ceilalti. Cand permiteti lucrurilor sa-si urmeze ritmul natural, miracolele vor deveni o intamplare zilnica. Sfat: Invata sa fii mai flexibil cu alti oameni.

Publicitate

Balanta

Luna Noua din zodia ta aduce cu ea ocazia de a o lua de la capat, oportunitatea de a rescrie scenariul vietii tale. Dar inainte de a sari intr-o noua linie temporala, gaseste o modalitate de a privi inapoi in trecut pentru a face fata a ceea ce ramane nerezolvat. Exista intrebari la care sa se raspunda mai bine. Sfat: Practica iertarea si elibereaza trecutul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 aprilie 2022. Pestii trebuie sa accepte noi provocari

Scorpion

Astrele te cheama sa te apuci de treaba. In primul rand, deasupra ta. Continua sa fii consecvent in intentiile tale, dar fii sincer cu ceilalti, altfel s-ar putea sa fii pur si simplu inteles gresit. Fiind tu insuti, vei continua sa mergi inainte. Sfat: Comunicati-va nevoile si dorintele celor dragi.

Sagetator

Posibilitatile de co-creare sunt nesfarsite. Luna Noua in Balanta aduce cu ea o reamintire ca identitatea ta nu este despre fricile si necazurile tale. Bagajul tau este mult mai mult decat durerea din trecut si greselile pe care le-ai facut. Astazi este o zi buna pentru a merge mai departe, renuntand la experientele opresive. Sfat: Dati drumul gandurilor care va tin treaz noaptea.

Capricorn

Dragostea si frica coexista. Intotdeauna va exista o voce interioara care iti va spune ca-ti asumi riscuri este bine, iar alta care iti va spune ca nu vei gasi niciodata ceea ce cauti. Este de sperat ca il vei asculta pe primul. Este foarte usor sa crezi in imposibil si sa-ti urmezi inima. Curajul tau va fi rasplatit de mai multe ori. Sfat: Asculta sfatul inimii tale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 iulie 2022. Pestii au nevoie de o vacanta

Varsator

Universul vrea sa vorbesti mai tare. Esti suficient de frumoasa incat sa te ajute sa faci viata pe care ai imaginat-o cu mult timp in urma sa devina realitate. Tot ceea ce iti poate sta in cale este un mic vierme de indoiala care iti spune ca esti nedemn de ceva. Sfat: sentimentele conflictuale te vor impiedica sa mergi inainte.

Pesti

Frica si credinta se lupta in sufletul tau. In loc sa alegi, recunoaste-le ca doua fete ale aceleiasi monede. Va trebui sa mergi prin coridoarele intunecate ale sufletului tau si, poate, sa infrunti cel mai rau cosmar al tau in realitate. Tine minte ca nicio problema nu ar trebui sa te faca sa devii de la obiectivele tale.  Sfat: va trebui sa mergi prin coridoarele intunecate ale psihicului tau.

Publicitate

Autor