Horoscop zilnic, 2 octombrie 2022. Taurul trebuie sa invete sa economiseasca

Acesta este un moment bun pentru a acorda atentie sanatatii, precum si educatiei si muncii mentale. Chiar in acest moment, te simti mai fragil si mai vulnerabil.

Berbec

Nu ceri prea mult. Dar incapacitatea altora de a te intalni la jumatatea drumului are mai mult de-a face cu ei decat cu tine. Nu te mai frustra daca vrei ceva anume. In schimb, inveti si ai incredere in proces. Sfat: trebuie sa inveti din contrast.

Taur

Publicitate

Vrei sa traiesti viata unui rege cu bugetul unui cersetor. Dar ritualurile tale zilnice nu aduc deloc bani in banca. Uneori trebuie sa te uiti lung si serios la finantele tale si sa inveti sa fii practic. In acest moment, o anumita retinere va fi utila. Sfat: Invata sa economisesti.

Gemeni

Posibilitatile sunt nesfarsite. In loc sa te blochezi in calea ta, deschide-ti mintea. Asculta ce are de spus celalalt. Cine stie? S-ar putea sa ajungi sa inveti ceva nou despre viata in acest proces. Sfat: Priveste situatia dintr-un unghi nou.

Rac

Astazi vi se cere sa va onorati si sa va treziti feminitatea. Angajati-va in ritualuri si practici care va fac sa va simtiti bine; care iti amintesc cat de frumoasa esti pe dinauntru si pe dinafara. Memento: daca vrei sa te simti ca o zeita, atunci imbraca-te ca o zeita. Asa ca vei intra in contact si cu latura ta artistica in acest weekend. Sfat: Esti frumoasa pe dinauntru si pe dinafara.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2024. Inceput de an promitator pentru mai multe zodii

Leu

Problemele se pot rezolva de la sine. Sau nu. Nu mai lasa totul in voia sortii. Ar trebui sa iei lucrurile in propriile maini si sa lupti pentru adevar, chiar daca lupti singur. Daca este necesara interventia, contactati un avocat in care aveti incredere. Angajarea unui profesionist poate sa transforme situatia in favoarea ta si sa-ti ofere un avantaj fata de ceilalti.

Fecioara

Ce rost are sa te vezi ca o victima in orice poveste? Acest capitol al vietii tale se refera la asumarea responsabilitatii si a cere ca dorintele tale sa devina realitate. Doar o reamintire: colegii si cei dragi vor gasi o modalitate de a va gazdui. Sfat: nevoile tale trebuie sa fie satisfacute.

Balanta

E timpul sa-ti recuperezi salbaticia inerenta. Iesiti in natura si conectati-va cu fortele. In aceasta zi, un amestec salbatic de contrarii este in interiorul tau: foc si apa, rai si iad. Toate acestea sunt in tine. In acelasi timp, fiti atenti la ce anume trebuie sa purificati. Ziua de maine va marca un nou capitol in cautarea ta de libertate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 martie 2023. Balanta trebuie sa invete din greseli

Scorpion

Universul functioneaza in moduri misterioase. Uneori ne ofera opusul a ceea ce i-am cerut, nu pentru ca vrea sa ne pedepseasca, ci pentru ca vrea sa ne invete cum sa iesim din orice situatie. Intelegerea a ceea ce nu functioneaza pentru tine te va ajuta sa-ti regandesti intentiile si sa scoti in evidenta calitatile care se potrivesc personalitatii tale. Sfat: ar trebui sa va reganditi intentiile.

Sagetator

Ceea ce se intampla nu functioneaza impotriva ta. Chiar si cele mai rele experiente te ajuta sa recunosti de ce esti capabil. Ar trebui sa te reajustezi. Examinati-va principiile si comportamentul si faceti ajustarile necesare. Ceva iti spune ca esti pe calea spre a gasi fericirea si libertatea. Sfat: situatia functioneaza in favoarea ta.

Capricorn

Astazi vom vorbi despre minciunile pe care ni le spunem in privat. Toate modurile prin care ne negam nevoile si ne suprimam dorintele pentru ca ne simtim nedemni de ele. Fii atent la ceea ce iti spun ranile tale interioare. Fii atent la cum si unde esti chemat sa te muti in spatiul adevarului. A invata sa ceri ca nevoile tale sa fie satisfacute nu este un proces rapid. E bine ca esti dispus sa faci efort. Sfat: Urmareste ce iti spune lumea ta interioara.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 ianuarie 2021. Pestii au o perioada buna pentru investitii

Varsator

Luna a trezit in tine aceste emotii neplacute, astfel incat sa poti confrunta cu ceea ce ai evitat de mult timp. Ganditi-va la ea ca la o eliberare finala in timp ce renuntati in mod constient la ceva din trecut. Sa stii ca bucuria te asteapta de cealalta parte a acestei cai. Mai mult decat atat, Universul iti ofera sprijinul prietenilor si al strainilor deopotriva. Sfat: Ai curajul sa transformi durerea in putere.

Pesti

Te simti cel mai curajos si vesel. Dar chiar si superiorii trebuie sa-si murdareasca mainile din cand in cand. Revizuiti-va planul de actiune si predati-va agitatiei. Undeva poti merge cu fluxul, dar nu intr-o relatie. Sfat: Nu lasa totul in mainile destinului.

Publicitate

Autor