Sfatul astrologului pentru marti, 26 ianuarie 2021. Ziua in care fortele raului se dezlantuie

Sfatul astrologului pentru ziua de 26 ianuarie 2021. Ziua in care fortele raului sunt active si incep sa aiba un impact semnificativ asupra vietii noastre, spune astrologul pentru noutati.info.

Chiar si cei mai binevoitori si placuti oameni pot incepe sa afiseze trasaturi de caracter dezgustatoare, printre care invidia si furia. Exista, de asemenea, o mare probabilitate de a fi condus de manipulatori si de a deveni o victima a escrocilor.

Berbec (21.03 – 20.04)

Tradarea unei persoane pe care pana mai ieri ati considerat-o prietena apropiata trebuie tratata rational. La urma urmei, nimic – inclusiv prietenia – in viata noastra nu este etern.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Publicitate

Datorita probabilitatii ridicate de certuri si conflicte care pot aparea chiar si cu cei apropiati, este mai bine sa petreceti ziua singuri, minimizand comunicarea pe cat posibil.

CITESTE SI: Mercur retrograd in 2021. Ce se intampla cu fiecare semn zodiacal

Sfatul astrologului pentru 26 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend cu Neti Sandu. Schimbari neasteptate pentru unele zodii.

Oamenii din jurul tau trebuie tratati cu maxima rabdare si intelegere, altfel situatiile conflictuale sunt inevitabile, ceea ce te poate costa o relatie buna.

Rac (22.06 – 22.07)

Este recomandat sa faci ceva creativ. Nu lasa gandurile negre sa-ti acopere cerul inimii. Pe seara lucrurile incep sa se linisteasca.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu cadeti prada tentatiilor care va vor bantui in aceasta zi. In acest mod puteti abandona munca si va puteti rani grav.

Citeste continuarea pe NOUTATI.INFO.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.