Horoscop chinezesc pentru septembrie 2022: iata care sunt surprizele pe care ti le rezerva aceasta luna

In traditia chineza, fiecare an aduce cota sa de energie. Anul tigrului nu va scapa de asta deoarece risca sa-si aduca cota de schimbari si oportunitati, mai ales in luna septembrie.

Ce schimbari vor experimenta cele doisprezece semne zodiacale chinezesti in septembrie?

Potrivit astrologiei chineze, anul acesta este deci dedicat Tigrului de Apa, un animal care reprezinta putere si curaj dar care inspira si frica. Un an marcat de schimbare, cu mai multe  rasturnari de situatie si oportunitati.

Sobolan

Publicitate

Luna septembrie va fi prilej de intalnire cu oameni care vor da un nou impuls carierei profesionale a celor nascuti sub zodia Sobolanului. Din partea inimii, dragostea la prima vedere nu poate fi exclusa in timpul unei intalniri intamplatoare in timpul unei calatorii sau a unei vizite in strainatate.

Bivol

Pentru oamenii din zodia Bivolului , luna septembrie le va permite sa-si consolideze succesul profesional prin lansarea in realizarea unor proiecte importante. Luna aceasta va fi, de asemenea, o oportunitate de a intalni mai multe persoane care pot da nastere unui nou inceput.

Citeste si articolul :   Omul si calul. Poate cea mai frumoasa pilda despre prietenie

Tigru

Tigrii isi vor vedea eforturile rasplatite in luna septembrie, prin obtinerea unei promovari mult asteptate. Pe baza acestei dinamici pozitive, ei nu vor ezita sa-si puna toata energia in realizarea unui proiect, pe care l-au inceput in urma cu cateva saptamani sau chiar luni.

Iepure

Pentru Iepuri, luna septembrie va fi luna ideala pentru realizarea obiectivelor lor profesionale. Ambitiosi, isi vor pune toata energia in asta si in cele din urma va da roade. O luna, care ii va incanta si din punct de vedere sentimental. Deoarece succesul va fi acolo si cuceririle vor urma.

Dragon

Pentru nativii zodiei Dragon, dragostea va fi acolo la inceputul anului scolar, in septembrie. Intr-adevar, este de asteptat o frumoasa intalnire romantica. Acesta din urma le va permite sa vibreze din nou in timp ce ii impinge sa-si exprime pe deplin sentimentele.

Sarpe

Oportunitati interesante si tranzactii financiare considerabile, astarezerva luna septembrie pentru Sarpe . Mai mult, luna aceasta le va permite si sa cunoasca persoana care va impartasi aceeasi dorinta  ca si ei,de a intemeia o familie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 octombrie 2020. Fecioara are parte de o multime de oportunitati

Cal

Pentru nativii Calului, luna septembrie va fi luna ideala pentru a-si consolida proiectele, fie ca este vorba de o achizitie substantiala sau de o investitie majora. Prin urmare, aceasta luna va fi un moment excelent pentru a-si indeplini planurile.

Capra

Hotarati sa atinga obiectivele pe care si le-au propus, vor fi rasplatiti in aceasta luna septembrie, in special prin simtirea unei anumite impliniri in munca lor, in fiecare zi.

Maimuta

Pentru nativii Maimutei, luna septembrie va fi un prilej de a lasa loc imaginatiei si creativitatii lor, atat profesional, cat si personal.

Cocos

Apreciati prin ierarhia lor, reprezentantii Cocosului vor urca pe scara si vor obtine o promovare. O luna cu atat mai placuta, care ii va impinge sa-si dubleze eforturile.

Caine

Datorita intuitiei si initiativelor lor, nativii zodiei Cainelui vor trai o luna septembrie bogata in succes din punct de vedere profesional. Luna aceasta le va permite sa investeasca inteligent, evitand asumarea de riscuri inutile.

Citeste si articolul :   Bebelus abandonat intr-un depozit de deseuri, salvat de un caine

Porc

Luna septembrie va fi inceputul unei perioade favorabile financiar pentru nativii zodiei Porcului. Stabilitatea lor financiara va evolua si, prin urmare, vor putea sa se gandeasca cu calm la viitor, fara a-si face griji  . In plus, temperamentul lor de foc ii va ajuta in cautarea unui suflet pereche.

Publicitate

Publicitate

Autor