Cele trei zodii care vor fi grav afectate in luna iunie, dar tot raul e spre bine

Efectul retrograd al lui Venus va fi simtit de toate semnele zodiacale, totusi luna iunie va fi cea mai grea pentru Pesti, Scorpioni si Sagetatori.

Scorpion

Acordati un pic mai multa atentie relatiei voastre si intimitatii vietii private. Trebuie sa va asteptati la tensiuni, deoarece Soarele lumineaza zonele constiintei voastre de sine care ar stimula egoismul cel mai mult.

Veti fi coplesit de o anxietate puternica si de o dorinta de libertate, dar, in principiu, nu intelegeti de unfde vine acest sentiment. Ascultati-va vocea interioara si nu va fie frica sa va confruntati cu fortele negative care lucreaza in interiorul vostru. Pluton arunca lumina asupra a ceva ce nu s-ar fi putut intampla intr-un moment mai bun.

Sagetator

Este timpul sa va asumati responsabilitatea pentru actiunile dvs. si nu alegeti intotdeauna calea mai usoara. Coexistenta lui Jupiter si Pluto prezinta multe riscuri, fiti atenti! In aceasta luna, relatiile tale personale trec si prin mici schimbari, trebuie sa decizi cata energie sa investesti.

Va asteapta o perioada usor confuza, nu va fi deloc usor sa luati decizii care sa distraga interesele personale. Vei avea multe de facut, vei primi cu demnitate sarcinile adaptate pentru tine.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea muzicii populare. S-a stins Nelu Balasoiu. Anuntul facut chiar de fiul sau

Pesti

Fii sincer cu tine insuti: este bine peste tot, dar cel mai bine este acasa. Trebuie sa va puneti in ordine dragostea si viata de familie in aceasta luna, dar, in afara de organizarea simbolica, trebuie sa va ocupati si de armonia casei voastre. Puneti-va urmatoarele doua intrebari si raspundeti cinstit: Cum va raportati la familia dvs. si cat de aproape sunteti de cei dragi?

Luna aceasta, Marte va intra in zodia Pestilor si va fi o sursa excelenta de energie pentru reincarcare, dar va avea si dezavantajele. Pot deveni cu usurinta lucruri atractive pe care altfel le-aifi  ignorat si de aceea vei fi suparat pe tine. Foloseste-ti energiile cu intelepciune luna aceasta.

Autor