Iata ce trebuie sa stiti daca aveti grupa sanguina zero

Daca aveti  grupa sanguina O, probabil stiti deja ca aveti proprietatea unica de a fi un donator universal: va puteti dona sangele tuturor grupelor (A, B, AB si O), dar puteti primi sange numai de la indivizi apartinand aceeasi categorie ca tine. Nu este singura ta specificitate, anumite elemente alegrupei tale  de sange te fac o persoana cu adevarat unica si diferita de ceilalti.

Grupa de sange O: un personaj razboinic

Esti un lider innascut. Esti debordant de multa energie si cand iti stabilesti un obiectiv te opresti doar odata ce acesta a fost atins. Aceste caracteristici puternice te fac o persoana exceptionala si indispensabila in ochii celor din jurul tau.

In Japonia, aceasta grupa sanguina a fost mult timp legata de o personalitate neobisnuita. Sunteti adesea descris ca fiind organizat, responsabil, dedicat, concentrat, constiincios si pragmatic. Sunteti cunoscut pentru a fi o persoana logica, cu calitatile perfecte pentru a fi un lider exceptional. Credinta populara sustine ca acest lucru se datoreaza faptului ca stramosii tai erau vanatori care trebuiau sa observe si sa evalueze mediul lor pentru a supravietui.

Grupa sanguina O: hiperactivitate si impulsivitate

Probabil ca esti hiperactiv si impulsiv atunci cand esti sub presiune si poti zbura rapid in furie in astfel de cazuri. Cand aceasta sensibilitate excesiva este combinata cu un stil de viata alimentar nesanatos si cu un ritm relativ sedentar, esti mai predispus sa suferi de sindrom metabolic. Acest lucru se manifesta de obicei ca rezistenta la insulina, activitate tiroidiana mai lenta si un risc crescut de crestere in greutate.

Publicitate

Grupa sanguina O: cum sa ai grija de tine?

Daca sunteti grupa de sange O, cel mai bine este sa evitati consumul de alcool si cofeina. Acesta din urma poate fi deosebit de periculos pentru tine, deoarece creste nivelul de adrenalina, care este deja ridicat in mod natural in randul persoanelor din grupul tau. De asemenea, ar trebui sa faci sport in mod regulat, de cel putin 3 sau 4 ori pe saptamana. Evita cerealele si produsele lactate pentru ca ai probleme cu digerarea lor si prefera in schimb proteinele animale si legumele.

Autor