Horoscop zilnic, 1 iulie 2022. Ziua aduce schimbari pentru mai multe zodii

Ar trebui sa evitati cumparaturile si cheltuielile dimineata devreme. Ziua promite ambiguitate si schimbare.

Berbec

Mintea noastra poate veni cu atatea scenarii cate realitati exista. Dar asta nu inseamna ca oricare dintre ele este rea si gresita. Prinde norocul de coada si alege-ti adevarata probabilitate de evenimente. Fii clar in ceea ce iti doresti si stabileste limite pe care trebuie neaparat sa le depasesti. Lupta pentru ceea ce iti doresti.

Taur

Exista zile bune si zile proaste si, uneori, pare ca sunt mai multe zile rele decat zile bune. Dar, chiar daca te afli intr-o depresie profunda, ceva mare si luminos te asteapta inainte. Sfat: Exista lumina la capatul tunelului. Totul tine in a nu te da batut!

Gemeni

Cresterea va va cere sa abandonati vechiul mod de viata si sa aruncati pe fereastra toate seturile de reguli cu care sunteti atat de obisnuit. Luna in descrestere iti ofera posibilitatea de a elibera ceea ce nu se mai potriveste cu statutul tau. Esti pe drumul catre adevarata libertate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 martie 2021. Ziua in care toate ideile pot fi realizate

Rac

Nu conteaza ce spun ceilalti. Sentimentele tale sunt corecte si justificate. Vorbeste deschis si sincer cu tine insuti despre lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine. Sfat: renunta la ceea ce te deranjeaza.

Leu

Pe masura ce crestem, convingerile noastre se schimba odata cu noi. Acest lucru nu este nici bun, nici rau. Te schimbi si nici lumea din jurul tau nu este statica. Sfat: Este timpul sa reevaluam relatiile.

Fecioara

Refuzi sa ceri sprijin si apoi sa dai vina pe ceilalti pentru ca te ignora. Fa-ti o favoare si rupe tiparul. Incepe prin a recunoaste ca esti vulnerabil. Sfat: Ai nevoie de sprijin.

Balanta

Ceasca ta de energie este goala. Deci trebuie sa o umpleti. Vizionati un film, mergeti la un muzeu, interactionati cu animalul dvs. de companie sau iesiti in natura. Sfat: umple-ti lumea interioara, de preferat cu emotii pozitive

Scorpion

Ei bine, indiferent cum ai amana afacerile tale, ele te vor depasi. Sufleca-ti manecile si in sfarsit fa treaba murdara pe care crezi ca nu merita sa o faci. Sfat: Exprima-te in asa fel incat sa te inteleaga cat mai multa lume.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 noiembrie 2023. Trei zodii primesc vesti grozave

Sagetator

Acest capitol al vietii tale este dedicat manifestarii energiei pentru planuri pe termen lung. Astrele spun ca te apropii de o piatra de hotar importanta. Sfat: Gandeste-te cu cativa pasi inainte.

Capricorn

Calea catre auto-vindecare este rareori neteda. Se compune din zile diferite: bune, rele. Uneori, pentru a vindeca un os in mod corespunzator, acesta trebuie rupt. Sfat: Accepta-ti circumstantele asa cum sunt.

Varsator

Crezi ca viata incepe sa-si piarda sensul. Dar sensul pe care il acordam mediului este cel care ne afecteaza. Nu mai priviti prezentul prin lentila trecutului. Fii curios despre ce este in jurul tau in acest moment. Sfat: Cauta-te singur.

Pesti

Aceasta este una dintre acele zile in care totul pare sa fie un declansator. Vrei sa scapi de agitatie, dar nu stii cum. Astrele va sfatuiesc sa incepeti prin a crea limite personale.

Autor