Horoscop detaliat pentru saptamana 11 – 17 mai. Venus retrograg da peste cap destinele zodiilor. Curatenie in viata si in ganduri

Horoscop pentru saptamana 11 – 17 mai. Celebrul astrolog, Camelia Patrascanu a realizat horoscopul pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele, potrivit astrologului.

Berbec – poate au planuri de calatorie, insa, de marti, cu Venus retrograd, s-ar putea sa si le schimbe sau sa si le ajuteze. Atentie la modul in care calatoriti, fara graba, pentru ca exista in aceasta saptamana risc de amenzi. Zilele cele mai bune ale saptamanii sunt cele de miercuri si joi, pentru ca sunt si sociale, intalniri cu prietenii sau discutii cu prietenii, pentru ca vin tot felul de solutii neasteptate la problemele pe care le aveti de desfasurat dar si intalniri fascinante.

Taur – preocupari pentru rezolvarea unor probleme administrative, in special luni si marti. Decizii vor fi luate miercuri si joi. Faceti sau nu faceti parte dintr-o combinatie, ar trebui sa alegeti, astfel ca, la sfarsitul saptamanii, va veti gandi in continuare la problemele pe care le aveti de desfasurat sau la activitatile propuse, cu planuri mari pentru viitor, care se pot deschide acum, mai ales in a doua jumatate a saptamanii, cand vin informatii neasteptate de la prieteni, cunoscuti, sau modele din oamenii de succes.

Gemeni – o saptamana importanta, mercur le intra in semn de marti, mintea le merge foarte ager, foarte bine, dar Venus este retrograd in semnul lor zodiacal. Asa incat isi fac tot felul de calcule financiare luni si marti, cum sa faca sa nu piarda, sau daca se poate sa recupereze niste bani, de aceea miercuri si joi ar fi bine sa apeleze la un specialist, mai ales daca e vorba de acte sau demersuri oficiale in afaceri sau in activitatile financiare. Pentru weekend se anunta zile frumoase, cu ceva calatorii sau deplasari. Atentie insa la amenzi!

Publicitate

Rac – o saptamana care aduce vesti bune de la partenerul de viata sau de la persoane cu care colaboreaza foarte strans si se consulta cu ele, toate vizeaza proiectele de viitor, mai ales daca au iesit dintr-o combinatie, vor sa faca parte din alt parteneriat, au nevoie de sprijin si consiliere. Viziunea este una foarte buna in ceea ce priveste viitorul sau au pus pe foaie ce vor sa faca. Tot felul de ganduri privind resursele financiare sau materiale, ce au si ce le mai trebuie, cum s-ar putea descurca mai bine doar cu ce au pentru moment. In weekend, calatorii sau musafiri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 mai 2023. Varsatorii au o zi plina

Leu – o saptamana care aduce inca de la inceput foarte multa activitate profesionala, activitate intensa, foarte bine dirijata, poate trebuie sa termine o activitate sau poate inteleg ca este momentul potrivit sa rezolve o sarcina care ii apasa de ceva vreme. Iau niste decizii cu privire la noile activitati, modul in care se desfasoara lucrurile de acum in colo la locul de munca sau organizatoric, la nivelul intregii vieti. In weekend vor ramane preocupati de afacerilor lor.

Fecioara – luni si marti apar vesti bune, poate de la autoritati, care vizeaza si banii. Sau niste activitati care pot duce la castiguri financiare. Sunt apreciate capacitatile si calitatile, insa multe din fecioare vor sa profite de acest moment si pot fi avantajate sa isi puna in valoare anumite abilitati si cunostinte. Simt ca este nevoie de ele in acest moment, s-a creat deja o bresa pentru desfasurarea unei activitati pe termen lung. Asa ca vor avea parte de munca intensa miercuri si joi, insa vor avea nevoie de un parteneriat in weekend.

Balanta – apar niste realizari sau rezolvari patrimoniale legate de casa sau o reorganizare a activitatilor in familie, foarte buna harta pentru tot ce inseamna investitii imobiliare sau reparatii si rezolvari ale problemelor locative. Stau bine si la capitolul avere sau constata ca s-au organizat bine in ultimele saptamani si ies pe plus cu banii. Miercuri si joi aduc o stare buna de spirit, bucurie, fericire, incredere in viata, dar nu inca foarte multa libertate sau libertate de decizie. In weekend, foarte multa munca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 august 2022. Zi destinata familiei

Scorpion – au de analizate foarte multe lucruri, fac multe investigatii, sapa in arhive, poate cauta un document. Au nevoie de un raspuns care ii ajuta in rezolvarea unor probleme financiare dar si in rezolvarea unor probleme legate de acte. Miercuri si joi sunt mai discreti, au nevoie de timp pentru ei, pentru a-si pune lucrurile in ordine, o sinteza a evenimentelor din ultima perioada, poate si ceva discutii in casa la mijlocul saptamanii privind o investitie, o schimbare. In weekend sunt intr-o forma foarte buna, este posibil sa aiba parte de ea sau primesc un cadou.

Sagetator – sunt cu ochii pe bani luni si marti, muncesc foarte mult, eficient si de aceea pot avea rezultate bune. Fac ceva unde pot avea rezultate bune, toata lumea ii apreciaza, toata lumea ii lauda. Pot avea succes cu lucrurile foarte bine cunoscute. Miercuri si joi trebuie sa fie atentie la reguli, au tendinta sa ocoleasca putin restrictiile, de unde se pot alege cu o amenda sau cineva ii trage de urechi. In weekend raman in camin unde se ocupa de o persoane care are nevoie de ingrijire sau de atentie.

Capricorn – se pot simti sa faca lucruri mari in aceasta saptamana, sau au o stare de spirti mai buna dupa ce au analizat ei evenimentele din ultima perioada e posibil sa se fi mobilizat pentru niste schimbari, sau pentru niste actiuni pe care vor sa le intreprinda. Sunt intr-o forma foarte buna. Nu au bani miercuri si joi si constata ca nu mai pot obtine bani pe calea de pana acum insa aceasta schimbare de dispozitie le aduce idei cu noi surse financiare. In weekend, foarte multe drumuri sau foarte multe consultari cu diverse persoane.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici: Horoscop financiar pentru urmatoarele luni

Varsator – atentionare cu privire la sanatate, dar pot corecta si niste activitati profesionale care nu s-au desfasurat foarte bine sau cu care au ramas in urma, lucru care ii face foarte fericiti. Astfel ca miercuri si joi se pot ocupa de noi proiecte, mintea le merge foarte bine, insa nu vor sa fie deranjati din acest proiect de auto-analiza si de imaginatie, de aceea relatia cu familia poate fi in tensiune la jumatatea saptamanii, insa in weekend sunt intr-o forma buna, au chef de munca si castiga si bani.

Pesti – saptamana aduce faima si popularitate, sunt in relatii foarte bune cu colectivitatea, cu grupurile de care se ocupa si simt nevoia sa faca ceva pentru oamenii din preajma lor, pentru colectivitatea din care fac parte. Activitati de sponsorizare, ajuta diverse persoane. In weekend, atentionare cu privire la sanatate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.