Horoscop 13 mai 2020, cu Neti Sandu. Racii au probleme de sanatate, Berbecii primesc o suma importanta

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne aduce principalele previziuni astrale pentru ziua de miercuri. Sa afla ce ne-au pregatit astrele:

Racii au probleme de sanatate, Berbecii primesc o suma importanta

HOROSCOP 13 MAI 2020 BERBEC

Poate prindeti un moment prielnic sa le cereti sefilor niste bani, pot fi si din urma si sa va noteze undeva, sa vi-i dea macar luna viitoare. Ati putea face rost de niste bani in plus si sa va organizati, in asa fel incat sa aveti inca un as in maneca, o colaborare care sa va ajute sa aveti o rezerva de bani.

Publicitate

HOROSCOP 13 MAI 2020 TAUR

Se poate sa va fi amanat o plecare si acum va interesati de un loc mai sigur, fara prea mare expunere, in care sa va duceti. Sunt promisiuni de bani si o sa aveti cu ce sa platiti diverse lucruri. Poate puneti ceva deoparte pentru o eventuala iesire, la un moment dat.

HOROSCOP 13 MAI 2020 GEMENI

Poate sunteti pe punctul de a schimba ceva la serviciu, poate faptul ca o sa va duceti acolo sau ca veti lucra in alt departament. Se poate sa va parvina abia acum niste produse pe care le-oti fi comandat mai demult si sa incasati si sumele care trebuiau sa intre acum vreo luna.

Citeste si articolul :   Horoscop rune pentru saptamana 15-21 iunie 2020. Vine uraganul pentru Berbeci, rasare soarele pentru Sagetatori. Previziunile pentru toate zodiile

HOROSCOP 13 MAI 2020 RAC

Poate va faceti timp si pentru o vizita la doctor, ca or fi probleme mai vechi de care ati facut abstractie, dar nu mai merge asa. O sa puteti negocia intr-o oarecare masura cu sefii, ca sa va fie mai usor cu programul, sa mai aveti timp si pentru alte treburi, sa aveti grija de copii.

HOROSCOP 13 MAI 2020 LEU

O sa aveti un succes, poate pentru ca ati iesit la rampa cu ceva nou care sa se potriveasca momentului. Se pare ca o sa va caute cineva sa va dea de lucru si o sa fie convenabil, ca aveti energie si va trebuie si bani si se conjuga frumos cele doua aspecte.

HOROSCOP 13 MAI 2020 FECIOARA

Cineva dintr-o relatie care parea incheiata va cauta si zice sa mai incercati, ca promite sa se schimbe. Se poate sa consultati un avocat, ca sa va sustina cauza intr-un proces, sa va recapatati bani, drepturi, bunuri sau sa stiti cum sa vi le cereti singuri.

HOROSCOP 13 MAI 2020 BALANTA

O sa va convingeti si voi de saptamana viitoare incolo daca partenerul de cuplu isi va respecta angajamentele sau se face ca ploua. O sa puneti la punct o deplasare, ca sa munciti. Poate are legatura si cu scoala si o sa incheiati o situatie, va interesati si pentru anul urmator daca veti ramane tot acolo.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 octombrie 2020. Fecioara are parte de noi oportunitati

Surprize pentru scorpioni pe plan sentimental

HOROSCOP 13 MAI 2020 SCORPION

Poate perioada asta de izolare, de stat acasa a fost decisiva pentru relatia de cuplu si o sa vreti sa va casatoriti pana la sfarsitul anului. Poate va luati inima in dinti sa-i cereti sefului mana libera la lucru, ca aveti o strategie proprie si vreti sa bateti concurenta.

HOROSCOP 13 MAI 2020 SAGETATOR

Cineva care disparuse din peisaj revine ca sa luati inca o data pulsul si sa puneti umarul la relatie. Se poate sa pice o intelegere cu cineva care va promisese un ajutor, dar nu e totul pierdut, poate fi o amanare pentru mai tarziu, din iunie incolo.

Cheltuieli neprevazute pentru Caprixorni

HOROSCOP 13 MAI 2020 CAPRICORN

O sa aveti de platit niste facturi, pot fi si niste neprevazute care sa va scoata un pic din zona de confort financiar. Poate va hotarati in privinta masinii, s-o schimbati s-o duceti la reparat, sa va luati intai carnet, daca n-aveti si trebuie vazut cum se face scoala.

HOROSCOP 13 MAI 2020 VARSATOR

E cineva caruia-i pasa de voi si o sa vedeti daca exista potential de relatie sau e bine sa va vedeti de treaba voastra. Poate incepeti alt proiect si nu va lasati pana nu faceti un lucru de cea mai buna calitate, sa luati si bani ca lumea, ca o sa aveti nevoie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 ianuarie 2021. Fecioara trebuie sa fie foarte atenta in aceasta zi

HOROSCOP 13 MAI 2020 PESTI

O sa faceti niste achizitii pentru interior si poate mai amenajati si in curte sau in balcon, o masa, un sezlong. O sa intrati in alt ritm de viata si e bine sa tineti pasul cu ce se intampla, ca apar schimbari si poate prindeti un job, un post mai bun, faceti niste achizitii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.