Luna Noua pe 22 Mai. Ziua in care Karma face dreptate si zguduie din temelii zodiile

Luna noua pe 22 mai la ora 12:00. In aceasta zi, sunt activate intrebarile karmice. Numarul conflictelor si conversatiile cu tonuri ridicate sunt in crestere.

Saturn, planeta normelor, regulilor si restrictiilor, s-a mutat intr-un semn de libertate – in Varsator, ceea ce aduce schimbari sociale importante. Fabricat in romania va spune ce sa va asteptati de la Luna Noua.

Luna Noua din 22 mai va influenta toate activitatile timp 30 de zile. Ziuain care karma face dreptate. Orice proiecte noi ar trebui amanate pentru mai tarziu.

Daca simtiti nevoia de comunicare, cel mai bun lucru este sa petreceti timp cu rudele apropiate sau prieteni vechi care sunt capabili sa va dea sfaturile potrivite si sa va ofere sprijin moral. Recunoasterea greselilor din trecut si iertarea celor care v-au facut rau, este foarte utila.

Publicitate

Berbec: horoscop pentru 22 mai 2020

Contact favorabil cu oficialitatile, intalniri de afaceri, semnare de documente. Dimineata, este posibil sa apara neintelegeri minore. Manifestarea violenta a emotiilor poate agrava situatia.

Taur: horoscop pentru 22 mai 2020

O zi favorabila pentru implementarea planurilor. Dimineata, contactele si intalnirile de afaceri vor avea succes. Probabilitatea ca veti putea sa va imbunatatiti situatia financiara, desi pentru o perioada scurta de timp, este mare astazi. Dupa-amiaza, sunt posibile unele complicatiile din cauza  promisiunilor nesabuite sau extenuarii fizice. Asteptati vesti bune de la prieteni sau parteneri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 august 2023. Probleme pe plan financiar pentru mai multe zodii

Gemeni: horoscop pentru 22 mai 2020

Zi buna pentru activitatea de comert. Contacte si intalniri de afaceri favorabile, documente si o investitie mare. Este posibil sa va puteti imbunatati situatia financiara. Achizitii favorabile, in special bijuterii si articole de uz casnic. Seara, sunt posibile neintelegeri. Totul va fi rezolvat daca actionati cu atentie si rabdare. Sunt posibile probleme minore de sanatate.

Rac: horoscop pentru 22 mai 2020

Este posibil sa va imbunatati situatia financiara (desi doar pentru o perioada scurta de timp). Fiti atenti la sanatate. Nu uitati de rutina zilnica. Nu abuzati de ceai tare sau cafea, bauturi alcoolice. Cei care intentioneaza sa calatoreasca sunt sfatuiti de planete sa fie atenti.

Leu: horoscop pentru 22 mai 2020

O zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare. Nu actionati, ca de obicei, riscant – ascultati sfaturile si cantariti bine toate consecintele. Incercati sa mentineti o relatie buna cu sefii.

Fecioara: horoscop pentru 22 mai 2020

Intalniri favorabile. Dupa-amiaza, este posibil sa se iveasca unele neintelegeri din cauza unor declaratii. Incercati sa rezolvati problemele fara emotii inutile. Cei care sunt inca singuri este posibil sa isi intalneasca jumatatea.

Balanta: horoscop pentru 22 mai 2020

O zi nefavorabila pentru a contacta autoritatile sau institutiile publice, pentru a schimba locul de munca sau pentru a lua decizii importante. Sunt posibile conflicte cu straini. Astrele avertizeaza ca aceasta zi poate aduce dezamagire si o crestere a starii depresive, care a aparut pe baza oboselii generale si a slabirii organismului.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 21-27 decembrie 2020. Cu ce vine Craciunul pentru zodii

Scorpion: horoscop pentru 22 mai 2020

Ziua este marcata de o crestere a vitalitatii. Zi favorabil pentru cumparaturi, achizitii imobiliare. Respectati insa toate masurile, proportional cu realitatea dorita. Nu luati ceva de care nu aveti nevoie, va va afecta reputatia si bunastarea. Planificati-va sa petreceti dupa-amiaza intr-un cerc familial apropiat. Atentia si dragostea pentru persoana iubita iti vor incalzi sufletul si te vei simti fericit.

Sagetator: horoscop pentru 22 mai 2020

O zi extrem de nefavorabila, sperante iluzorii. Directivitatea excesiva si sinceritatea judecatii sau lipsa de flexibilitate diplomatica atunci cand va referiti la superiorii dvs. va pot afecta cariera. Probabil ca vor fi unele neintelegeri sau certuri cu oamenii din jurul vostru. Totusi, mintea voastra extrem de agera va va ajuta sa gasiti modalitati de reconciliere.

Capricorn: horoscop pentru 22 mai 2020

Pregateste-te pentru probleme la locul de munca. Pot exista conflicte cu sefii, neintelegeri cu angajatii sau intrigi ale oamenilor rai. Pastrati-va calmul – incercati sa gasiti un compromis – si totul va fi rezolvat. Nu pierdeti oportunitatea de a va imbunatati viata personala. Capricornii singuri isi pot gasi jumatatea.

Citeste si articolul :   BREAKING! Parlamentul a votat. Cati bani vor primi copiii

Varsator: horoscop pentru 22 mai 2020

Ziua satanica. Nu este bine sa intrati in contact cu autoritatile sau institutiile publice, sa schimbati locurile de munca sau sa luati decizii importante. Sunt posibile certuri cu persoane care nu va vor binele. O vizita nedorita este posibila pe seara.

Pesti: horoscop pentru 22 mai 2020

O zi buna va asteapta pe aproape toate planurile. Zi favorabila pentru a incepe orice afacere. O minte observanta si inventiva va va ajuta sa evitati riscul in diverse probleme. Este posibil sa puteti relua legaturi din trecut, care va vor fi de ajutor in viitor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.