Horoscop zilnic, 16 aprilie 2022. Este timpul ca Scorpionul sa arate ce poate

Berbec

Berbec, inceteaza sa te bati din cauza greselilor din trecut. Este timpul sa acceptam viata asa cum este. Ea este un cadou nepretuit pentru care este important sa multumim Universului. Omul este creatorul propriului destin. Si asta inseamna ca orice dorinta poate fi transpusa in realitate, daca iti doresti cu adevarat. Sfat: Pastreaza-ti emotiile pentru tine.

Taur

Taur, acum nu este cel mai bun moment sa te plangi de probleme. Tot ceea ce ti se intampla este un antrenament puternic de lupta inaintea celor mai importante evenimente din viata. Trebuie sa va concentrati pe perfectionarea constanta a abilitatilor. Apropo, foarte curand vor avea loc schimbari placute nu numai in sfera afacerilor, ci si in viata personala. Sfat: nu mai treceti peste probleme.

Publicitate

Gemeni

Gemeni, fluxurile si refluxurile sunt normale, precum suisurile si coborasurile din viata noastra. Este important sa ne amintim ca roata Norocului se roteste constant, prin urmare toate visele si dorintele pot fi intr-adevar realizate. Priveste dezamagirile ca pe o experienta de nepretuit. Daca devine prea dificil, recurge la meditatie sau la practici de respiratie. Sfat: Mergi spre obiectivele tale indiferent de situatie.

Rac

Rac, te uiti inapoi la ce sa intamplat cu oarecare nostalgie. In acelasi timp, esti recunoscator pentru sfarsitul unei perioade foarte dificile. Concentrati-va pe ceea ce ati castigat, nu pe ceea ce ati pierdut – acest lucru va va oferi puterea de care aveti nevoie pentru a depasi noi bariere dificile. In curand vei avea noroc in sectorul financiar. Sfat: Fii atent la sanatatea ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 ianuarie 2023. Nu lasati greutatea trecutului sa afecteze prezentul

Leu

Leu, cand ceva devine sursa suferintei tale, merita sa te opresti si sa te intrebi daca vina consta in felul in care percepi situatia? Un simplu exercitiu – ascultarea intuitiei – te va ajuta sa intelegi ca unele evenimente nu sunt nici bune, nici rele. Sunt asa cum sunt. Universul are grija de noi in fiecare minut. Crede in ce este mai bun si ai grija de sanatatea ta mintala. Sfat: Petreceti mai mult timp afara.

Fecioara

Fecioara, stii exact ce trebuie facut pentru a-ti pastra zambetul pe buze. Este o zi grea. Mai ales din punct de vedere emotional. Nu permite altora sa-ti fure toata energia si starea de bine, dar incearca sa ramai oarecum detasat: conflictele nu sunt bune acum.

Balanta

Publicitate

Balanta, trebuie sa-ti renunti la iluzii si sa renunti la credintele invechite. Pe ce sa te concentrezi? Actualizarea stilului tau, o schimbare capricioasa a casei tale. Daca este dificil, spuneti afirmatii cu voce tare, dar continuati sa lucrati si amintiti-va: numai tu esti creatorul destinului tau si nimeni altcineva. Sfat: Invata sa faci totul singur.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 decembrie 2023. Vin momente unice pentru cateva zodii, minunile apar in viata lor

Scorpion

Scorpion, este timpul sa te dovedesti. Tu esti arhitectul realitatii tale. Puteti proiecta viata pe care v-ati dorit-o intotdeauna. Cand intampinati dificultati pe parcurs, amintiti-va cuvintele de aur: „Daca iti doresti ceva, poate dura o vreme: petreceti mai mult timp bucurandu-va de ceea ce aveti decat de absenta lucrurilor”. Sfat: Iubeste-ti sinele.

Sagetator

Sagetator, multi cred cu fermitate in arta de a trai in prezent, dar din cand in cand trebuie sa va ganditi la viitor si chiar la trecut. Este important sa studiem toate motivele care au dus la dezvoltarea anumitor situatii, crearea de probleme. Astrele noteaza: aceasta perioada nu este usoara pentru toata lumea, dar este important sa nu te lasi. Lasa intrebarile „cum” si „de ce” ale universului si asteapta cu rabdare ora fericirii. Sfat: evaluati situatia in mod adecvat.

Capricorn

Capricorn, esti cunoscut pentru ca esti ambitios. Ai tendinta sa-ti stabilesti standarde inalte si sa te provoci sa atingi imposibilul. Stelele iti reamintesc astazi ca nu exista munte pe care sa nu poti urca dupa ce ti-ai propus. Mai mult, ai mereu o carte de „implinire a dorintelor” de-a lungul liniei destinului. Tot ce trebuie sa faci este sa iti articulezi gandurile. Sfat: nu lasa frica sa te scufunde in depresie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 august 2021. Berbecul are parte de o zi instabila

Varsator

Varsator, daca va priviti viata prin ochii Divinului, veti realiza ca nicio experienta nu este perfecta. Totul este asa cum ar trebui sa fie si totul iti invata o lectie importanta de viata. Astazi, in loc sa-ti lasi gandurile sa te scufunde in depresie, deschide-te catre lume si noi experimente. Sfat: Uitati de probleme.

Pesti

Pesti, uneori pare ca Soarta pune la cale ceva si planuieste impotriva noastra. Acel timp ne strecoara printre degete ca nisipul si tot ceea ce ne straduim nu face decat sa se indeparteze de noi. Dar acest lucru este departe de a fi adevarat, Pesti. Ai incredere in bataile inimii tale, asculta lumea interioara. Te asteapta schimbari mari. Este timpul sa recunoastem ca pierderea este, de asemenea, parte a procesului de transformare. Sfat: Ofera-le celor dragi dragoste si grija.

Publicitate

Autor