Horoscop zilnic, 9 mai 2022. Un moment bun pentru un nou inceput

Intr-o astfel de zi, este mai bine sa nu va ocupati de chestiuni serioase, este mai bine sa va ocupati de treburile casnice si sa aveti grija de cei dragi.

Berbec

Asteapta putin, incetineste. Luati un moment pentru a privi in interiorul vostru. Cantareste cu atentie argumentele pro si contra. Evalueaza situatia din fiecare parte inainte de a lua o decizie. Acest lucru te va ajuta sa faci ceea ce este potrivit pentru tine si cei din jurul tau. Cu Mercur retrograd in plina desfasurare, problemele de comunicare sunt probabil sa reapara. Exista anumite conversatii care nu pot fi evitate in acest moment. De dragul tau, trebuie sa spui doar adevarul, chiar daca este intr-un mod subiectiv. Sfat: Spune adevarul – inselaciunea va avea consecinte groaznice.

Taur

Publicitate

Acesta este un moment pentru idei noi si inspiratie, un timp pentru a va exercita muschii creativi si a prezenta lumii idei care pot inspira schimbarea. Nimic nu este „prea ambitios” sau „prea revolutionar” in acest moment. Simtiti-va liber sa planificati cele mai indraznete proiecte, eliminand povara restrictiilor impuse dvs. Sfat: profitati la maximum de noile idei si inspiratie ale zilei.

Gemeni

Intotdeauna exista ceva de sarbatorit, Gemeni! Exista atat de multe motive pentru a bea sampanie dimineata! Nu prea multa, desigur! Bucuria si rasul promit sa fie constante in paradisul tau astazi. Mai mult, unii dintre voi vor sarbatori un eveniment semnificativ, cum ar fi o logodna, o aniversare sau nasterea unui copil. Dar si odihna este importanta. Aranjati totul astfel incat dupa distractie sa ai destul timo pentru odihna. Sfat: Universul iti ofera o multime de motive sa sarbatoresti astazi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 decembrie 2022. Este timpul pentru un nou inceput

Rac

Feriti-va de a intra in imaginea unui martir astazi. Feriti-va sa incercati sa imbunatatiti viata celorlalti in detrimentul propriei voastre stari de bine. Exersati sa va puneti centura de siguranta pe primul loc – asta veti invata in timpul sezonului eclipselor. In aceasta perioada, este posibil sa te indoiesti de intelepciunea ta. Rezista si asculta-ti vocea interioara. Sfat: Aveti incredere in intelepciunea voastra interioara acum si intotdeauna.

Leu

Visarea este foarte utila. Mai ales acum si mai ales pentru Leu. Doar o reamintire: iti creezi destinul chiar acum. Asadar, luati inapoi puterea care a fost intotdeauna a voastra, permiteti-va sa credeti in imposibil. Si munceste din greu pentru ca visele tale sa devina realitate. Sfat: este timpul sa visezi si sa realizezi ceea ce pana acum parea imposibil.

Fecioara

Publicitate

Este timpul sa-ti realizezi afacerea visata. Este imperativ sa ne concentram asupra detaliilor necesare pentru succesul acestui proiect. Amintiti-va ca nu exista o cale corecta sau gresita. Cel mai bine este sa-ti urmezi busola interioara. Saptamana aceasta esti chemat si sa folosesti intelepciunea corpului tau si sa ai grija de tine. In loc sa urmezi diete rigide sau sa faci schimbari extreme care sunt rareori durabile, ia in considerare exercitiile usoare si un meniu echilibrat. Sfat: Luati masuri pentru a va atinge obiectivele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iulie 2022. Norocul este de partea Fecioarei

Balanta

Uneori trebuie doar sa fii un prieten, Balanta, indiferent cat de mult ai dispretuiesti sa ajungi in situatii incomode. Energia eclipsei, combinata cu umbra lui Mercur retrograd, te incurajeaza sa incetinesti si sa privesti inauntru. Auto-reflexia este ceea ce ai nevoie acum. De asemenea, este foarte recomandat sa va scrieti gandurile in acest timp. Scrieti, raspundeti la intrebarile principale din jurnal. Cum pot face loc pentru mai multa bucurie in viata mea de zi cu zi? Cum pot sluji lumea fara sa-mi pierd propria energie si putere? Multi reprezentanti ai zodiei asteapta o cunostinta fatidica, pregatiti-va!

Scorpion

Ti-ai dat inima celor care au avut mereu un picior pe usa. Avand in vedere ca ne aflam oficial sub influenta umbrei retrograde a lui Mercur, s-ar putea sa descoperi ca fostii iubiti nu te-au uitat. Feriti-va de tendinta dvs. de a reveni la vechile moduri. Feriti-va de tendinta de a va incurca in capcane emotionale care nu va servesc deloc. Sfat: Invata sa trasezi limite ori de cate ori este necesar.

Sagetator

Cu totii suntem predispusi la exces. Astazi vi se cere sa intrati in modul observator si sa intelegeti unde se inradacineaza aceasta tendinta. Stiind ca nimic din lumea exterioara nu poate umple golul interior si ca tu insuti esti sursa bucuriei si a fericirii te va ajuta sa urmezi calea de mijloc in acest moment.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 mai 2021. Pestii trebuie sa aiba grija de sanatatea lor

Capricorn

Energia conflictului te inconjoara astazi. Iti este greu sa-ti asculti propriile ganduri si chiar mai greu sa incerci sa explici punctul tau de vedere altor oameni. Incepe cu lucruri mici si renunta la nevoia de a fi inteles. In schimb, retrageti-va in spatiul vostru sacru. Fa lucruri care te energizeaza, lucruri care iti aduc bucurie. Vei intelege cand va fi timpul sa iesi din nou in lume. Si nu-ti fie frica de el, Universul iti doreste numai fericire.

Varsator

Este timpul sa rupem cu vechiul mod de viata. Imediat! Ceea ce sugereaza astrele este o schimbare de paradigma in domeniul iubirii si al relatiilor . O revolutie interna, daca vreti.  Sfat: ridica un toast pentru a pune capat unei „relatii dificile”.

Pesti

Este usor sa te simti incoltit. Este usor sa simti ca esti singur impotriva lumii intregi. Dar adevarul este ca te feresti de la comunicare de frica. Arunca conventiile, constrangerile, falsa mandrie. Cere ajutor si permite-ti sa-l primesti. In acest proces, iti vei da seama ca totul nu este atat de dificil pe cat ti-ai imaginat.

Publicitate

Autor