Horoscop zilnic, 10 mai 2022. Balanta trebuie sa invete sa refuze ceea ce nu poate face

Luna in crestere se afla inca in constelatia Racului si, prin urmare, ar trebui sa aveti grija sa nu va grabiti cu capul in noi proiecte. Este mai bine sa acordati atentie planificarii, precum si sarcinilor monotone pe care nu le puteti prelua in niciun fel.

Berbec

In incercarea de a face totul deodata, ar fi timpul sa te gandesti la tine. Astazi este ziua in care sa ai cu adevarat grija de tine. Citeste cartea ta preferata, intinde-te pe canapea, fa un tratament de infrumusetare sau deschide chiar acea sticla de vin care astepta „ocazie speciala”. Ea a venit. Sfat: permiteti-va sa va relaxati.

Taur

Publicitate

Este timpul sa-ti revizuiesti obiectivele si sa le compari cu propriile tale dorinte – chiar iti doresti pentru ce lupti cu atata sarguinta? Poate ca este timpul sa ardeti vechiul scenariu si sa va ganditi sa scrieti unul nou? Stelele iti promit o intorsatura brusca, dar depinde de tine daca va fi sau nu. Sfat: faceti un adevarat brainstorming.

Gemeni

Schimbari revolutionare se produc in tine. Asculta-te: poate ca stii deja raspunsul la intrebarea, ce iti lipseste atat de mult. Cu toate acestea, dorinta ta de a-ti schimba viata poate sa nu le multumeasca celor dragi si colegilor tai. Fi cu ochii in patru. Sfat: Ai incredere in dorintele tale.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, prezentat de Neti Sandu. Cine are parte de clipe frumoase, cine trage ponoasele

Rac

Este in regula daca vechile tale vise au inceput sa ti se para stupide. Cresterea din dorintele tale este absolut normala. De ce sa nu imaginati noi obiective? Daca exista haos in capul tau, atunci ar trebui sa petreci timp cu prieteni apropiati, rude. Sa discutam astazi despre planurile de lucru cu colegii cu siguranta nu merita. Sfat: Nu va fie teama sa va schimbati obiectivele.

Leu

Leii ar trebui sa aiba grija de ei insisi si sa excluda alcoolul din dieta astazi. Daca intentionati sa plecati intr-o vacanta, incercati sa nu exagerati. Astazi corpul tau este deosebit de sensibil la felul in care il tratezi. Sfat: Aminteste-ti ca corpul tau este un templu.

Fecioara

Fii mai ales rabdator cu partenerul tau. Astazi, poti fi suparat de orice neglijenta minora, un defect facut de cei dragi. Nu fi atat de dur cu ei, asteptandu-te la un rezultat perfect prima data. Aminteste-ti ca unele lucruri nu au functionat imediat.

Balanta

Publicitate

Ai facut-o din nou! Ai spus da de fiecare data cand ai vrut sa spui nu. Ajungi prin a lua mai mult decat poti transporta. Gasiti sursa nevoii dvs. pentru a multumi pe toata lumea. Nu-ti fie teama astazi sa-i dezamagesti pe cei care este putin probabil sa-ti raspunda vreodata la ajutor. Eliberandu-te de povara in exces, vei castiga libertate. Sfat: incepe sa spui „nu” mai des.

Citeste si articolul :   Semne zodiacale care au succes financiar in a doua jumatate a lunii aprilie

Scorpion

Astazi castigi, maine pierzi. Asa este viata, Scorpion. Dar problema este ca avem tendinta sa acordam mai multa atentie celor din urma. Mai bine concentreaza-ti ochii pe ceea ce primesti. Sa stii ca in timp vei putea intoarce roata Norocului in directia pe care o doresti. Provocati-va sa faceti ceva in afara zonei dvs. de confort si sa vedeti cum reactioneaza universul la asta.

Sagetator

Sagetatori, simtiti ca sunteti in inchisoare. Da, asta e viata pe care ti-ai dorit-o, dar de atunci ai trecut prin multe. Visele vechi nu mai satisfac nevoile tale. Renunta la scenariul invechit al vietii si incepe sa faci ce vrei acum. Universul te va sprijini in incercarea ta de a iesi din impas si de a gasi fericirea. Sfat cosmic: Nu mai traiti in trecut.

Capricorn

Sunt prea multe voci in capul tau, Capricorn. Unii dintre ei vor sa-ti atraga atentia pentru a-ti aminti esecurile tale si pentru a te sfatui sa nu faci nimic. Cu toate acestea, nu asculta povesti despre care se presupune ca esti peste puterile tale. Ai suficiente resurse si curaj pentru a-ti realiza cele mai nebunesti vise. Intri intr-un camp de posibilitati nesfarsite!

Citeste si articolul :   Luna plina 28 ianuarie 2021: Ce zodii se vor imbogati

Varsator

Fii atent la sentimentele tale dupa ce ai interactionat cu unele persoane. Daca pana la sfarsitul conversatiei, te simti in mod constant epuizat, este timpul sa-ti reevaluezi relatia cu persoana care o suna. Stabileste limite, Varsator, si pune-te pe primul loc. Cat despre sfera financiara, astazi astrele va recomanda sa fiti sinceri.  Sfat: s-ar putea sa nu te asociezi cu oameni care iti consuma puterea.

Pesti

Contempland rezultatele muncii noastre este ceea ce ne face sa fim mandri de noi insine. Cu toate acestea, banii castigati nu sunt singura masura a succesului. Astazi esti pe cale sa inveti ca secretul cresterii tale personale consta in construirea unui echilibru intre latura ta antreprenoriala si cea creativa. Surprinde lumea cu toate fatetele talentelor tale – acest lucru te va ajuta cu siguranta. Sfat: Gaseste echilibrul in ceea ce faci.

Publicitate

Autor