Horoscop zilnic, 19 mai 2023. Capricornul trebuie sa isi rezolve problemele din trecut

BERBEC

Inainte de a incepe lucrul la urmatorul proiect, finalizati-l pe cel anterior. In caz contrar, proiectul anterior va interfera cu tine, tragandu-te inapoi.

TAUR

Nu inlocui astazi cu amintiri din trecut, chiar daca sunt placute. In caz contrar, iti poti petrece intreaga viata in stransoarea evenimentelor trecute care au trecut deja si nu ar trebui sa aiba putere asupra ta.

Publicitate

GEMENI

Este mai bine sa refuzati sa comunicati cu rudele si prietenii in aceasta zi pentru a evita conflicte grave. Riscurile de a iesi din ele vor fi mari, iar procesul poate fi lung si dificil.

RAC

Fiti sensibil si practic in chestiuni legate de banii pe care ii aveti la dispozitie. Amintiti-va ca puteti cheltui totul, dar pentru o viata confortabila aveti nevoie de un „airbag” financiar, trebuie sa aveti intotdeauna o mica rezerva pusa de o parte.

LEU

Evenimentele din aceasta zi va pot schimba atitudinea fata de o persoana pe care anterior o considerati neplacuta. S-ar putea dovedi ca i-ati apreciat gresit meritele. Este foarte important sa nu ne facem o impresie din auzite, fara sa cunoastem persoana, riscam astfel sa interpretam gresit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 februarie 2021. Pestii trebuie sa isi aleaga cu grija prietenii

FECIOARA

Evitati contactul prea strans cu cei dragi pentru a evita o eventuala cearta, care va fi greu de rezolvat, chiar daca ia nastere de la zero. Oricum, fii rabdator si amabil.

BALANTA

Acesta este un moment minunat pentru a corecta greselile facute in trecut, in special in relatiile cu oamenii. Este recomandabil sa-ti ceri scuze celor pe care i-ai jignit accidental sau intentionat.

SCORPION

Daca decideti sa faceti sport, evitati efortul fizic serios. Corpul tau nu este pregatit pentru recordurile olimpice, asa ca stresul iti va face rau in loc de beneficiile asteptate. Luati totul treptat.

SAGETATOR

Exista o mare probabilitate ca persoana iubita candva sa-ti aminteasca de el insusi printr-un apel telefonic sau intr-un alt mod. Nu te flata cu asta, nu va fi posibil sa reconstruiesti relatii.

CAPRICORN

Nu lasa durerile din trecut sa reapara in relatia cu persoana iubita. Faptul ca nu au fost epuizate si uitate la vremea lor da motive de teama ca vor aparea mai devreme sau mai tarziu. Este timpul sa rezolvati totul si sa scceptati ceea ce s-a intamplat. Nu veti putea sta linistit pana  nu treceti peste momentele grele din trecut.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 august 2022. Viata Balantei se va schimba

VARSATOR

Ziua este favorabila hobby-urilor, dar este mai bine sa lasati munca pentru mai tarziu. In orice caz, astazi merita sa dai dovada de perseverenta si rabdare.

PESTI

Cel mai bun mod de a imbunatati o stare de spirit rasfatata este creativitatea. Chiar si cei care nu au pictat, tricotat sau brodat niciodata inainte nu pot doar sa se adapteze la pozitiv, ci si sa creeze ceva frumos.

Publicitate

Publicitate

Autor