Horoscop zilnic, 17 iunie 2023. Vine o perioada grea pentru Varsator

Berbec

Nu totul in viata trebuie inteles, unele lucruri trebuie doar simtite cu inima. Si astazi este una dintre acele zile pentru tine. S-ar putea sa simti o recunostinta imensa fara niciun motiv aparent. Poti simti unitatea cu universul in momente trecatoare. Acestea sunt comorile tale. Asa ca incearca sa surprinzi acele momente si sentimente in mintea ta, astfel incat sa poti reveni la ele mai tarziu. Poti fi plin de echilibru si armonie. Bucurati-va de zi si de vibratiile ei bune. Nu te preface si nu respecta sentimentele celorlalti. Sfat: aduci magie oriunde mergi fiind doar tu insuti.

Taur

Cum vei zbura daca nici macar nu incerci sa inveti? Faci parte din echipa de suflet, din cercul celor dragi – cheama-i dupa ajutor daca simti ca nu poti lua o decizie si te muti din centrul mort. Inchide ochii si imagineaza-ti cele mai mari obiective chiar in fata ta. Acum deschide-le si apuca-te de treaba. Daca va simtiti gol in acest moment, amintiti-va – acest lucru este temporar si Universul va umple acest gol! Cu cat va odihniti mai bine acum si va reincarcati corpul, cu atat mai devreme va veti simti pregatit pentru pasi mari. Sfat: golul in viata este o oportunitate de a aduce ceva nou si mai bun in ea.

Publicitate

Gemeni

Esti prea concentrat pe comunicare, dar esti suficient de concentrat pe sentimente? S-ar putea sa ai idei si perspective geniale asupra vietii, dar ele sunt utile doar daca le simti inainte de a le pune in cuvinte. Esti in siguranta indiferent de ce, iar dorintele tale sunt demne de implinire. Scopul tau acum este sa cresti in relatiile tale si sa-ti impartasesti talentele si intelepciunea cu cei din jurul tau. Este timpul sa va traiti propria minte si sa culegeti roadele generoase ale responsabilitatii pentru propriile decizii. Sfat: experienta ta ar trebui sa fie conducatorul principal al destinului, ai incredere in tine.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021

Rac

Este timpul sa te scufunzi mai adanc in a invata ceea ce vrei sa aduci in viata ta, Rac. In cautarea iubirii? Explorati dragostea de sine, stima de sine si construirea de relatii sanatoase ca tema. Cauti bani ? Invata cum sa scapi de gandirea „saraca” si sa gestionezi ceea ce ai, atragand mai mult in viata ta. Vrei sa-ti schimbi profesia ? Aflati cum sa incepeti intr-o noua directie. Esti aici pentru a explora, iar visele tale par inaccesibile pentru a te invata cum sa obtii mai mult. Indiferent de calea aleasa, succesul te asteapta, doar nu te grabi. Invata, dezvolta, creste. Sfat: invata calmul, rabdarea si intelepciunea.

Leu

Dorind un lucru si gandindu-te la altul (fie intr-o relatie, fie in orice alt aspect al vietii), intarzi semnificativ atingerea scopului. De asemenea, uneori, oricat am incerca, daca ceva nu este menit sa fie, nu se va intampla. Nu, trebuie sa traiesti intr-o stare de victima neputincioasa a sortii! Poti intotdeauna sa lupti bine, dar rezultatele se bazeaza pe alegerile facute de multe suflete care se unesc intr-o anumita situatie. Nu totul este sub controlul tau. Asa ca, in loc sa te invingi pentru esec, continua pentru visele tale.

Fecioara

Pentru tine, Fecioara, are loc o vindecare profunda. Amintiri vechi si rani emotionale proaspete pot sa iasa in prim-plan, dar nu te lasa descurajat acum. In loc sa judeci lucrurile ca fiind superficiale sau reale, incearca sa le privesti ca pe punctul de vedere al unui strain. Toate aceste lucruri care otravesc sufletul sunt de fapt intruchiparea subiectivitatii. Si nu le poti ascunde din nou in adancul memoriei – poti scapa de ele! Gaseste o noua bucurie in viata, pentru asta exista mii de oportunitati in jur! Sfat: Eliberarea doare, dar uneori trebuie doar sa lasi sa se intample.

Balanta

Nu lasati amintirile sau judecatile trecute sa va impiedice sa fluierati vesel catre viata visurilor tale. Nu, daca atunci a fost chinuitor de rau, asta nu inseamna ca esti destinat sa suferi pentru totdeauna. Si nu, daca ai fost tratat nedrept, asta nu inseamna ca exista dusmani in jur si intreaga lume este impotriva ta. Aceste ganduri fac parte din trairea unui moment dificil si in cele din urma se vor dizolva, vor disparea. Este important sa nu va fixati asupra lor, ci pur si simplu sa multumiti soartei pentru experienta si intelepciunea care va vor ajuta in viitor. Sfat: Trecutul a disparut. Ramane doar sa privim inapoi cu dragoste, dar nu cu dor.

Scorpion

Capacitatea ta de a te dedica pe deplin este puterea ta. Acum este doar o chestiune de a-ti aminti ca a fi dedicat unui obiectiv este putin diferit de a fi blocat pe o anumita cale catre un scop. Folositi-va gandirea creativa astazi pentru a observa cum si de ce anumite tehnici nu functioneaza. Si gaseste modalitati de a te concentra asupra succeselor tale. Indiferent de cale, vei ajunge la rezultatul dorit. Sfat: Crede in tine si mergi pana la capat daca iti stabilesti un obiectiv.

Sagetator

Multi Sagetatori trec acum prin asa-numita dara neagra a vietii. Si desi ti se poate parea ca esti neputincios si nu vei face fata, fortele cosmice divine prevestesc altceva. Nu te invinovati pentru vise neimplinite. Ai putea fi un lotus care incearca sa supravietuiasca in desert ? Nu face lotusul sau desertul rau, ci doar le face incompatibile, la fel ca situatia actuala din viata ta. Gaseste un teren fertil pentru imaginatia ta si priveste cum infloresti.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 18-25 aprilie 2021. Gemenii afla un adevar ce le schimba viata, Leii dau lovitura

Capricorn

Concentreaza-te pe ceea ce este important, Capricorn, si renunta la ceea ce te dreneaza. Ganditi-va la ce va cheltuiti energia, de ce o faceti, daca merita sa va dedicati timpul acestui lucru. Uneori lucrurile sunt in afara controlului nostru si acesta este unul dintre acele momente. Ascultati sunetul linistitor al apei – in timp real sau digital – si lasati-l sa va spele grijile. Alege sarcinile principale si, macar pentru o vreme, renunta la tam-tam. Sfat: tine cont de adevaratul tau scop si urmareste-l.

Varsator

Cand va scufundati in pozitia observatorului, incepeti un proces de co-creare rapida cu Universul. Daca simti ca ai fost aruncat intr-o mare agitata, nu dispera si nu renunta – incepe sa faci pasi mici pentru a gasi din nou pamantul. Mai intai calmeaza-te si uniformizeaza-ti respiratia, apoi priveste in departare pentru a gasi un tarm care sa te protejeze si sa-ti permita sa te bucuri de apa.

Pesti

Nu incerca sa muti un munte singur, Pesti. Adesea suntem constienti de inevitabil, dar totusi ne luptam sa facem lucrurile sa se desfasoare intr-un anumit fel. Si cand planul nu functioneaza, apasam butonul de panica. Este posibil ca evenimentele sa nu se dezvolte asa cum v-ati imaginat. Un gand simplu, dar cati oameni nu-l lasa sa intre in minte! Lasa totul sa-si urmeze cursul. Respirati adanc si tineti-va de lucrurile bune care sunt cu adevarat ale voastre – zambete, cunostinte, experiente interesante – si lasati totul sa curga liber. Sfat: Invata sa nu cedezi in fata disperarii!

Publicitate

Autor