Horoscop zilnic, 17 aprilie 2022. Pestii nu trebuie sa renunte la visele lor

Este ideal sa-ti promovezi proiectele. Nu uitati si de sanatate: permiteti-va sa luati o scurta pauza dupa primele zile grele de lucru. Ziua este favorabila calatoriilor si intalnirilor romantice.

Berbec

Berbec, daca ceea ce iti doresti nu iti ajunge in maini, poate exista o singura explicatie pentru asta: te concentrezi prea mult pe absenta acestui „ceva”. Totul se va intampla cand capul va scapa de gandurile obsesive. Aminteste-ti ca esti acolo unde trebuie sa fii si misca-te in ritmul potrivit. Indreptati-va energia interioara catre creatie. Surprize mari si placute va asteapta!

Taur

Publicitate

Taur, uneori ne gandim la dorinta profunda ca la tipul rau – ca la radacina tuturor suferintelor noastre. Dar te-ai gandit vreodata ca dorintele noastre nu sunt doar sacre, ci si foarte importante pentru echilibrul universului? Nu renunta la ceea ce vrei sa faci. Respecta pentru totdeauna ceea ce crezi. Nu va fie teama sa va despartiti de exces. Cu siguranta totul va fi bine. Sfat: Deschideti-va catre lume si noi emotii.

Gemeni

Gemeni, o cadere este intotdeauna urmata de o crestere, asa ca nu lasa dezamagirile marunte sa te scufunde in depresie. Ai un drum lung de parcurs pana cand visul tau sa devina realitate. Dar merita, nu-i asa? Prin urmare, puneti-va centura de siguranta si apasati pedala de acceleratie. Ceva iti spune ca te pregatesti pentru aventura vietii. Cu toata viteza inainte. Sfat: Iubeste si fii iubit.

Rac

Rac, vremea instabila te face sa te simti exagerat de sentimental, si asta e in regula. Vrei sa te relaxezi? Ardeti lista de lucruri de facut pentru ziua respectiva. Permiteti-va sa intrati in modul de relaxare completa. Este momentul perfect pentru a citi carti de filozofie si pentru a asculta melodiile tale preferate timp de multe ore. Evitati persoanele si situatiile toxice. Inca veti avea timp sa va ocupati de probleme. Sfat: Nu-i judeca pe ceilalti pentru actiunile lor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 mai 2023. Este timpul pentru schimbare in viata Leilor

Leu

Leu, ai fost intotdeauna un vrajitor, un cautator care invata arta de a construi punti intre lumea in care traim si lumea care exista in afara ei. Universul iti ofera chiar acum acces la portaluri despre care nici macar nu stiai ca exista. Trebuie sa ascultati semnele din afara. In acelasi timp, nu uita de carcasa ta. Sfat: Ai grija de sanatatea ta.

Fecioara

Fecioara, consistenta este limbajul iubirii. Daca cineva nu poate sa-si tina promisiunile pe care ti le face in lumina stelelor, inseamna un singur lucru, trebuie sa vedeti situatia asa cum este, nu asa cum doriti sa fie. Iesirea din negare nu este usoara. Ai tot sprijinul din Univers de care ai nevoie pentru a lua decizii importante. In situatii dificile, nu uitati sa cautati ajutor de la cei dragi: ei sunt singurii care va cunosc cu adevarat. Sfat: Petreceti seara cu familia.

Balanta

Balanta, perioada grea de „alb-negru” s-a terminat, acum poti respira adanc calm. Simti ca esti „dezbracat”, ca trebuie sa-ti construiesti o noua fericire pe un camp parjolit. Dar ce poti face? Aceasta este legea echilibrului naturii. In loc sa evaluati daca situatia a fost buna sau rea, luati masuri. Inca puteti obtine un mare succes – garantat! Sfat: Nu va fie teama sa cereti sfaturi celor dragi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 septembrie 2023. Acesti nativi culeg roadele muncii depuse pana acum

Scorpion

Scorpion, energia din jurul tau este destul de fluida. Probabilitatea uor certuri este de 100%. Dar este atat de important sa castigi cu orice pret acum? Ai la ce sa te gandesti serios. Astrele iti spun sa faci un pas inapoi astazi, ca sa nu ajungi maine pe marginea prapastiei. In loc sa spui ceva vatamator in mijlocul unui conflict, fa un efort sa-ti rezolvi sentimentele. Este mai bine sa actionati pentru binele celorlalti – totul va fi rasplatit. Sfat: bucura-te de moment.

Sagetator

Sagetator, lucrurile mari nu se intampla peste noapte. Trebuie sa fii dispus sa lucrezi la probleme secvential. Trebuie sa fii pregatit sa-ti demonstrezi intentiile si sa-ti aperi punctul de vedere. Excelezi in multe feluri, iar aceasta este o superputere care te va duce la linia de sosire mai devreme decat te-ai fi asteptat. Fii rezervat si increzator in tine, lucreaza in armonie cu membrii echipei tale si alege calea onestitatii indiferent de situatie. Sfat: Incercati sa evitati luptele serioase.

Capricorn

Capricorn, este firesc ca o persoana sa caute pe cineva pe care sa se bazeze, chiar daca nu prea are nevoie de el. Omul cauta mereu ceva care sa ofere un sentiment de siguranta in aceasta lume nesigura. Dar ceea ce cauti acum nu exista. Doar accepta-l, elibereaza-te de povara asteptarii pentru totdeauna. Permiteti-va sa plutiti liber in afara timpului si spatiului. Stelele promit ca, de indata ce renunti la gandurile tulburatoare, se va intampla ceva extraordinar de magic. Sfat: este timpul sa te gandesti la dorintele tale.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu, 4 martie 2020. Se deschid noi drumuri pentru doua zodii. Un castig neasteptat

Varsator

Varsator, pentru a rezolva problema, trebuie sa sapi mai adanc. Pentru a accesa informatii care va vor ajuta sa clarificati situatia si sa va permita sa luati o decizie importanta, trebuie sa fiti viclean. Exploreaza solul. Comunicarea cu autoritatile va fi acum foarte binevenita. Este posibil sa simtiti un sentiment tot mai mare de nemultumire fata de locul in care va aflati si ceea ce faceti. Dar crede-ma, acum este important sa faci pasi foarte mici pentru a nu te impiedica. Sfat: Asculta-ti intotdeauna intuitia.

Pesti

Pesti, nu ati avut deloc o perioada usoara. Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa-ti abandonezi planurile. Luati doar o mica pauza. Ideal pentru a pleca intr-o excursie si a-ti descarca capul. Simte aceasta lume, iubeste-o, iubeste-te pe tine si pe cei dragi. Trebuie sa intelegi ca adevarata tandrete si afectiune este ceea ce ii lipseste atat de mult acestei lumi. Mergi cu fluxul si fii amabil cu cei din jurul tau. Un miracol trebuie sa se intample. Sfat: Nu incercati sa fortati lucrurile.

Publicitate

Publicitate

Autor