Beneficiile amestecului de miere-scortisoara

Intr-adevar, in timpul somnului, secretam hormoni inclusiv leptina, care ofera o senzatie de satietate si contribuie la metabolismul grasimilor. Cand ne lipseste somnul sau cand este de proasta calitate, grasimea si zaharul sunt mai putin metabolizate, asa ca ne ingrasam.

De aceea, combinata cu un somn de calitate, aceasta bautura favorizeaza pierderea in greutate si mentinerea greutatii ideale prin actiunea sa de ardere a grasimilor. Descopera reteta!

Reteta de bautura 100% naturala pentru arderea grasimilor:

Ingrediente:

200 ml apa

1 lingurita de miere

½ lingurita de scortisoara

Preparare:

Aduceti apa la fierbere  si adaugati scortisoara. Lasam amestecul la infuzat cateva minute apoi se  ia de pe foc. Dupa ce infuzia s-a racit, adaugati mierea. Apoi puneti bautura la frigider. Bea acest preparat cu aproximativ treizeci de minute inainte de a merge la culcare si vezi cat de eficient este cand te trezesti!

Aceasta bautura te va ajuta sa arzi grasimile in timp ce dormi si sa promoveze pierderea in greutate in mod natural si fara efort daca o consumi in fiecare zi.

Citeste si articolul :   3 lucruri pe care trebuie sa le ai langa tine atunci cand mergi la culcare! Este foarte important

Beneficiile ingredientelor:

Scortisoara: Gustul sau de suprimare a poftei de mancare  ajuta la arderea grasimilor si la incetinirea absorbtiei glucozei. Scortisoara stimuleaza, de asemenea, productia de insulina, care ajuta la prevenirea acumularii de grasime. Totusi, daca acest condiment este consumat in cantitate prea mare, provoaca greata dar si palpitatii. Se recomanda sa nu se depaseasca doza zilnica echivalenta cu o jumatate de lingurita.

Miere: Bogata in vitamine si antioxidanti, mierea ajuta la digestie si amelioreaza tulburarile digestive precum constipatia. Este un aliat cu putere de indulcire pentru a ajuta la prevenirea poftelor de mancare  de noapte.

Beneficiile amestecului de miere/scortisoara:

Amestecul de miere/scortisoara este cunoscut pentru prevenirea si vindecarea diferitelor afectiuni.

Probleme cu inima

Mierea si scortisoara fiind fortificanti naturali, reduc problemele cardiace deoarece stimuleaza circulatia sangelui, ritmul cardiac si scad colesterolul, principalul factor al bolilor de inima. Colesterolul se va acumula in artere, creand placa de-a lungul peretilor care impiedica fluxul sanguin adecvat, fortand inima sa lucreze mai mult. Aceasta hiperactivitate a inimii duce la insuficienta cardiaca, accident vascular cerebral sau infarct miocardic.

Citeste si articolul :   Ce se intampla cu corpul dupa o ceasca de cafea

Artrita

Scortisoara contine diferite componente, inclusiv melanina si cinnamaldehida, care sunt benefice pentru ameliorarea durerii si cresterea temperaturii corpului.

Combinat cu miere, care are proprietati antiinflamatorii, acest duo castigator amelioreaza durerile de artrita. Acest remediu pentru artrita a fost dovedit de un studiu stiintific realizat la Universitatea din Copenhaga. 73 din 200 de participanti nu au mai simtit nicio durere si unii oameni care s-au miscat cu dificultate sunt acum capabili sa mearga fara durere.

Raceli si gripa

Fiind antibacteriene si antiseptice naturale, mierea si scortisoara sunt recomandate atunci cand ai raceala sau gripa. Ele curata plamanii si sinusurile si elibereaza caile respiratorii. In plus, bogat in vitamine, acest amestec face posibila redobandirea vitalitatii post-boala si prevenirea bolilor de acelasi tip.

Sistemul imunitar

Bogate in nutrienti si vitamine, mierea si scortisoara au o putere antibacteriana care intareste sistemul imunitar si protejeaza organismul de bacterii si virusi. Intr-adevar, mierea promoveaza buna functionare a organismului si ii ofera energie datorita glucozei pe care o contine. In plus, acest amestec contine antioxidanti care neutralizeaza radicalii liberi, care dauneaza celulelor sanatoase si duc la boli.

Autor