Acest semn zodiacal va trai in 2022 cel mai bun an al vietii sale

Un an 2022 mai bun pentru Pesti

Configuratiile astrale care vor avea loc in 2022 vor fi favorabile infloririi Pestilor. Nu numai ca se vor simti mai in pace, dar evenimentele care vor urma vor fi neasteptate pentru ei si asta, in toate aspectele vietii lor. Aceasta stare de gratie le va imbunatati increderea in sine, dar ii va face si mai deschisi catre noutate. Un lucru este cert: nu vor uita niciodata anul acesta cand va fi posibil orice pentru nativii acestei zodii de Apa. Astrologii explica ca acest lucru nu este banal, deoarece cerul le ofera o stea norocoasa care va crea sanse pentru aceste profiluri zodiacale cu creativitate si intuitie neobisnuite.

Expertii in astrologie explica de ce Pestii vor fi deosebit de fericiti in 2022

Daca Pestii vor fi cei mai norocosi in acest An Nou, este datorita planetei Jupiter si a energiei puternice care va fi aliniata cu acest semn. Aceasta stea poarta multe simboluri care vor face din acest an o perioada de gratie pentru aceste zodii hipersensibile. „Jupiter este planeta responsabila de expansiune, noroc, optimism, bucurie, abundenta si crestere”, spune astrologul Stefanie Iris Weiss. Expertul explica ca, alaturi de Venus, ea este planeta care poate aduce pace, implinire si fericire.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021

Ce aduce Jupiter pentru Pesti in 2022?

Incepand cu 28 decembrie, aceasta configuratie astrala benefica pentru Pesti va avea multe impacturi asupra vietii acestui semn de apa. Se va incheia pe 10 mai 2022 si se va manifesta in principal in noutate. Pestii vor avea impulsul vital pentru a-si largi orizonturile si a intalni oameni care sa-i inspire pentru dezvoltarea lor personala. 2022 va fi un an de calatorii, miscari si schimbari radicale in viata. Din 10 mai pana pe 28 octombrie, planeta Jupiter va efectua un scurt tranzit in Berbec, ceea ce poate provoca unele dificultati pentru acest semn emotional de Apa.

Publicitate

Pestii vor trebui sa aiba incredere in viitor

Jupiter in Pesti este o configuratie astrala complet noua, deoarece apare doar la fiecare doisprezece ani. Astrologul recomanda Pestilor sa intre in introspectie si sa se concentreze pe experientele pe care le vor avea in 2022. Ei vor trebui, astfel, sa vizualizeze ca cele mai mari ambitii ale lor devin realitate.

Citeste si articolul :   6 alimente care te ajuta sa cresti nivelul de serotonina din corp

Pestii vor fi deosebit de fericiti in martie

La randul sau, savantul in astrologie Colin Bedell explica ca, dupa vizualizarea viitorului dorit, nu este nevoie sa ezitati sau sa faceti presupuneri nereusite. Potrivit expertului, Pestii vor trebui sa ia masuri si sa-si urmeze intuitia. Ei vor trebui, de asemenea, sa cultive credinta inevitabil ca ii asteapta lucruri marete si sa nu-si faca griji cu privire la detalii triviale despre aceasta schimbare. „Cele mai bune zile pentru acest semn vor fi probabil prima saptamana din martie si ultima saptamana din aprilie. Motivul ? Venus va fi in Pesti, ceea ce va face ca acest semn sa se simta mai fericit ca niciodata.

Aprilie va fi momentul sa fim indrazneti

In timp ce intregul an 2022 este ideal pentru Pesti, ultima saptamana din aprilie va fi momentul in care isi pot permite sa faca pariuri mai riscante. Configuratia astrala care permite acest lucru este apropierea de Jupiter si Venus in Pesti. In astrologie, asta inseamna ca norocul va fi de partea acestui profil zodiacal. „Acesta este un moment grozav pentru chestiuni de dragoste si bani si pentru toate lucrurile despre frumusete”, sfatuieste Stefanie Iris Weiss.

Autor