Aceste semne zodiacale vor gasi dragostea in 2023: O poveste grozava le asteapta

Ce zodii vor gasi dragostea in 2023?

Venus este planeta iubirii care reprezinta sentimentele si relatiile cu ceilalti. Este, de asemenea, vedeta confortului material si a bunastarii. Din 3 ianuarie intra in zodia Varsator si va aduce multe schimbari in viata zodiilor.

Publicitate

Berbec

Pe masura ce sfarsitul anului se apropie, este timpul sa facem un bilant si sa ne pregatim pentru noul an. Acesta este cazul Berbecilor impulsivi si infocati carora nu le place deloc rutina si plictiseala. Anul viitor, vor fi condusi de energia lui Jupiter in Berbec si a lui Venus in Varsator, pentru a gasi dragostea. Ei vor cauta pace si stabilitate emotionala.

Taur

Jupiter in Taur din 16 mai 2023 va sensibiliza in mod deosebit nativii zodiei Taur. Reprezentantii acestui semn de Pamant vor arata din nou o latura foarte delicata si blanda. Pe parcursul anului 2023, Taurul va trai o perioada destul de pozitiva si chiar va reusi sa rezolve anumite conflicte si sa se razbune pe anumite rani ale trecutului.

zodia Gemeni

Jupiter in Berbec va deschide noi perspective in viata Gemenilor. Vor tanji dupa mai multa noutate si mai multa pasiune in viata lor de zi cu zi. Gemenii intr-un cuplu vor redescoperi pasiunea inceputurilor si o intimitate uneori uitata cu partenerul lor.

Rac

La inceputul anului 2023, intrarea lui Venus in Varsator ii va influenta negativ pe Raci. Vor fi extrem de nervosi, mai ales in viata lor emotionala, si vor intampina unele dificultati. Din fericire, in al doilea trimestru, totul va reveni la normal si vor experimenta fericirea alaturi de partenerul lor.

Leu

Anul viitor, Leii vor fi si mai indragostiti de partenerul lor. Vor fi si mai sensibili fata de persoana iubita si vor gasi un nou echilibru in relatia lor romantica. Leii singuri vor fi, de asemenea, deschisi la intalniri si vor putea trai o poveste pasionala.

Fecioara

Fecioarele vor avea un an creativ in 2023. Nativii acestei zodii de Pamant vor fi influentati de Jupiter in Berbec apoi in Taur pentru a realiza noi proiecte. Acest lucru va stimula o noua energie in cuplul lor si vor putea oferi un nou sprijin partenerului lor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 august 2022. Scorpionul are noroc in tot ceea ce face azi

Balanta

Balanta va fi foarte fericita in relatia lor romantica in 2023. Vor fi atat de absorbite de sentimentele  pentru partenerul lor incat uneori vor uita sa se gandeasca la ei. Cei celibatari nu trebuie sa se ingrijoreze  pentru ca dragostea ar putea aparea fara ca ei sa-si dea seama.

Scorpionul

Scorpionii vor fi deschisi iubirii in 2023 cu Venus in Pesti si Jupiter in Berbec. Reprezentantii acestui semn de apa au o natura foarte romantica si se vor putea implica intr-o relatie cu un partener. Cu toate acestea, Scorpionii ar trebui sa se gandeasca mai intai la ei insisi.

Sagetator

Anul viitor va fi foarte linistit pentru Sagetatori. Reprezentantii acestui semn de Foc vor trai o viata linistita alaturi de partenerul lor.

Capricornul

La inceputul anului, Capricornii vor trebui sa lupte pentru a-si pastra relatia romantica. Eforturile lor vor fi rasplatite pentru ca vor reusi sa gaseasca un nou echilibru in relatia lor si sa se indragosteasca a doua oara.

Citeste si articolul :   Ce ne prezic ASTRELE: horoscop pentru 26 iulie - 1 august 2021

Varsator

Varsatorii vor avea un an fara surprize. Vor aprecia ceea ce au si vor putea culege roadele muncii lor. Chiar si cei care au fost intr-o relatie de mult timp vor avea in continuare sentimente pentru partenerul lor.

Pesti

Pestii si-ar putea gasi din nou prima dragoste in 2023. Aceasta intalnire neasteptata le poate reaprinde unele sentimente si vor incerca sa lupte pentru aceasta relatie.

Autor