Horoscop zilnic, 15 decembrie 2022. Berbecul trebuie sa lase bagajul emotional in spate

Este mai bine sa eviti deciziile impulsive si sa alungi emotiile negative.

Berbec

Astazi, astrele va recomanda sa fiti atenti la bagajul emotional pe care il porti cu tine. Doar tu decizi cand sa renunti la trecut si doar tu poti face ca aceasta decizie sa devina realitate. In acelasi timp, astazi nu ar trebui sa taiati in caldura momentului – pe luna plina se bazeaza adesea pe actiuni impulsive, pe care mai tarziu trebuie sa le regretati. Mai bine asteptati pana cand toate faptele sunt in fata voastra. Sfat: nu mai trage cu tine bagajele emotionale.

Taur

Publicitate

Ce gand te deranjeaza cel mai mult, Taur? Ce parere ai despre primul lucru dimineata si ultimul lucru inainte de a adormi? Cu cat te gandesti mai mult la ceea ce se presupune ca esuezi, cu atat mai multe obstacole vor aparea in calea ta. Mai bine acordati un rezultat pozitiv. Motto-ul zilei pentru tine: fa ceea ce trebuie si fii tu insuti. Pesimismul alunga succesul, deci fii pozitiv.

Gemeni

Ti se pare ca acesta nu a fost anul tau si este putin probabil sa se schimbe ceva in zilele ramase. Universul vrea ca tu sa incerci sa gasesti pacea astazi. Fa-o in ciuda haosului din jur. Sarbatoreste luna plina – aprinde o lumanare, toarna niste vin, ia cartea ta preferata. Fiind in modul unei astfel de inactivitati, ii dai timp subconstientului tau sa rezolve lucrurile. Sfat: fii neproductiv astazi si castiga putere.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iunie 2021. Pestii sunt condusi de emotii puternice

Rac

Ti s-a frant inima de prea multe ori, Rac. Acum poti fie sa te inchizi din cauza durerii, fie sa crezi in imposibil si sa gasesti partenerul perfect. Luna Plina in Gemeni va ofera posibilitatea de a renunta la trecut si de a face loc pentru noi sentimente si dorinte. Apropo, daca aveti prea multe file deschise, acum este momentul sa restrangeti cautarea. Mai stabileste cateva criterii. Sfat: Acum este momentul sa-ti deschizi inima catre iubire.

Leu

Fii direct si sincer astazi, Leu. Spune ceea ce ai nevoie fara teama de reactia celorlalti. Daca esti ingrijorat ca este prea mult, fii tu insuti! Daca esti ingrijorat de chestiuni financiare, nu te mai gandi la ele pentru cel putin cateva ore. Cu cat te concentrezi mai mult pe economisire, cu atat te simti mai rau. Mai bine prinde valul abundentei.

Fecioara

Gandeste-te la munca ta, Fecioara. De multe ori faci compromisuri si multi au inceput sa le foloseasca. Acum trebuie doar sa gasesti un echilibru, sa incerci sa intelegi ce te face cu adevarat fericit. O schimbare brusca a activitatii sau un pas pe care nimeni nu il asteapta astazi de la tine va fi o trecere catre o noua viata. Sfat: Fa ceea ce visezi de mult timp.

Balanta

Nu te grabi sa umpli golul din sufletul tau cu o alta iubire cu jumatate de inima, Balanta. Lunile pline tind sa ne sporeasca emotiile. Tristetea se poate transforma cu usurinta in melancolie, iar fericirea poate fi simtita ca un pumn de extaz. Tine cont de asta si vezi care dintre emotiile tale se vor intensifica sub razele lunii. Doar nu-ti respinge sentimentele, oricare ar fi acestea. Dorul profund isi merita si locul sau. Sfat: Invata sa-ti traiesti emotiile in loc sa le alungi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iulie 2022. Balanta trece printr-o perioada plina de schimbari

Scorpion

Daca Universul ti-ar putea spune clar un lucru, dar numai unul, ar suna astfel: „Esti pe drumul cel bun si te indrepti constant catre o viata mai buna”. Ai puterea si curajul sa invingi toti demonii si sa depasesti toate obstacolele. Nu lasa micile dezamagiri sa te dea inapoi, Scorpion. Esti la un pas de un mare castig. Continuati sa mergeti in sus. Sfat: nu lasa dezamagirile marunte sa te faca sa dai inapoi.

Sagetator

Esti obosit. Te-ai saturat sa interpretezi personajul principal intr-o drama. Obosit sa le spui prietenilor si familiei ca tot timpul ceva nu merge. Este timpul sa facem o schimbare masiva in constiinta, Sagetatori. Universul functioneaza in moduri misterioase. Cu toate acestea, optimismul este cunoscut a fi contagios si declanseaza o serie de evenimente care, in cele din urma, va vor ajuta sa va indepliniti cele mai profunde dorinte. Sfat: Succesul tau astazi va depinde de starea de spirit potrivita.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 decembrie 2022. Aveti incredere in oportunitatile care va ies in cale

Capricorn

Nimeni nu va poate oferi o intalnire cand lucrurile se vor imbunatati. Adevarul este ca trebuie doar sa treci peste toate. Amintiti-va ca lunile pline ne intensifica toate emotiile. Stiind acest lucru, procesul de acceptare va fi mai usor. Da, si inca ceva! Aceasta noapte te va ajuta sa realizezi ca ai depasit unele dintre credintele si principiile tale. Permiteti-va sa revizuiti scenariul. Sfat: Exista zile bune si zile rele, trebuie doar sa treci peste ultimele.

Varsator

Ai fost intotdeauna cu spiritul liber, Varsator. Nu apartine niciunui loc, pentru ca intreaga lume este resedinta ta. Unde arata busola ta interioara astazi? Asculta vibratiile sufletului tau. Ce idei iti vin si ce te inspira? Este putin probabil sa fii dezamagit. Sfat: Dedica timp lucrurilor care te inspira.

Pesti

Astazi trebuie sa folositi puterea cuvantului. Conectati-va la fluxurile lunii. Astazi sunt mai puternici ca niciodata. A sosit timpul pentru capitulare si eliberare; curatand cosul de gunoi emotional astfel incat sa poti incepe din nou. Faceti o lista cu lucrurile mentale de care doriti sa scapati – cum ar fi frica de grandoare – si dati-le foc. Sfat: incepeti viata cu o masa curata.

Publicitate

Publicitate

Autor