Medicamentele pot fi inlocuite cu apa cu lamaie pe stomacul gol

Ce este apa cu lamaie – limonada. Acesta, desigur, nu este genul de limonada pe care o poti cumpara din magazin si care face mai mult rau decat bine. Vom vorbi despre limonada naturala. O astfel de limonada este capabila sa elimine toxinele din organism, acumulate de-a lungul anilor. Cu ajutorul acestei limonade, poti restabili sanatatea rinichilor si a tractului digestiv. Organele digestive vor functiona de minune.

Apa, la care s-a adaugat suc de lamaie, are un efect benefic asupra articulatiilor, amelioreaza durerile din ele si din muschii din jur. Este important de mentionat ca apa cu lamaie ajuta la eliminarea grasimilor din organism, ajuta la reducerea greutatii si a tonusului pentru intreaga zi.

Cine beneficiaza de apa cu lamaie?

In general, oricine tolereaza acest produs poate folosi limonada fara a afecta negativ organismul. Daca nu esti alergic la lamai, daca nu suferi de ulcere la stomac, atunci poti sa bei apa cu lamaie in siguranta si sa o dai copiilor tai. Este recomandat sa bei apa cu lamaie pe stomacul gol dimineata devreme, inainte de a te spala pe dinti si de a lua micul dejun. Rezultatul nu va intarzia sa apara.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, miercuri, 28 octombrie 2020. Leul s-a depreciat in fata principalelor valute

La ce rezultate te poti astepta?

Apa cu lamaie este un tonic minunat, regleaza cantitatea de enzime din ficat. Ficatul devine capabil sa produca cat mai mult posibil din aceasta enzima. Lamaia regleaza nivelul de calciu si oxigen din ficat, nivelul de carbohidrati din sange. Care sunt beneficiile specifice ale apei potabile cu lamaie pentru diferite boli?

Publicitate

1. In timpul sarcinii

Este foarte util pentru femeile insarcinate sa consume regulat aceasta bautura, pierderea de vitamina C este completata.Vitamina C ajuta la combaterea virusilor, stimuleaza ficatul, amelioreaza sindromul de colon iritabil, normalizeaza scaunul fara a provoca constipatie sau diaree.

Activitatea inimii este normalizata, vitamina C intareste tesutul osos, formeaza celule ale sistemului nervos si ale creierului la fat. Lamaia si apa ajuta la normalizarea zaharului din sange si la cresterea sensibilitatii la insulina.

2. Cu boli cardiovasculare

Studiile stiintifice au demonstrat ca cei care consuma in mod regulat apa cu lamaie pe stomacul gol isi curata vasele de sange si arterele. Pentru a face acest lucru, trebuie sa beti bautura de 10-12 ori pe zi timp de cateva zile la rand. Acest tratament ar trebui sa fie insotit de ceaiuri din plante si apa sarata.

Citeste si articolul :   Ceai sau cafea - care este mai sanatos?

Inainte de a alerga la magazin pentru lamai, consultati-va in continuare cu medicul dumneavoastra pentru a nu va face rau cu tratamentul.

3. Daca sunteti supraponderal

Apa cu lamaie ajuta la combaterea obezitatii, asa cum am mentionat deja, sucul de lamaie ajuta la eliminarea grasimilor din organism.

4. Beneficii pentru piele

Bautura are un efect benefic asupra starii pielii. Vitamina C este un antioxidant puternic si este capabil sa intinereasca pielea din interior spre exterior. Este suficient sa bei bautura cateva zile . Starea pielii mainilor se imbunatateste, procesul de imbatranire incetineste.

5. Pentru infectii ale cailor respiratorii

Lamaia este un remediu excelent pentru bolile infectioase ale tractului respirator, pentru angina pectorala si inflamatia amigdalelor. Lamaia are proprietati antiinflamatorii, pentru a vindeca rapid o durere in gat, trebuie sa luati un pahar cu apa si sa stoarceti o jumatate de lamaie in el. Si apoi faceti gargara cu aceste solutii.

6. Purifica sangele

S-a spus mai sus ca apa cu lamaie curata vasele de sange, poate curata si sangele in sine. Bautura poate fi folosita pentru tratarea malariei si holerei.

Citeste si articolul :   Cine nu ar trebui sa manance ghimbir si de ce

Cat de mult suc de lamaie ar trebui sa fie in apa?

Luati, de exemplu, o persoana sanatoasa a carei greutate este de 70 de kilograme, ii va fi suficient sucul de la o jumatate de lamaie intreaga diluat cu o jumatate de pahar de apa. Trebuie sa bea doua portii din bautura pe zi. Daca greutatea este mai mare, 80-90 de kilograme, atunci ai nevoie de o lamaie intreaga si un pahar intreg de apa. Cantitatea de apa poate fi marita sau redusa dupa gust.

Calitatile uimitoare si sanatoase ale lamaii!

Lamaia ajuta la combaterea tulburarilor nervoase, are efecte antidepresive si reduce stresul.

Publicitate

Publicitate

Autor