Mirela Vaida a facut anuntul. Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

Potrivit informatiilor aparute in publicatiile mondene, emisiunea Acces Direct ar urma sa fie scoasa din grila de programe de la Antena 1. Vestea a cazut ca un traznet pentru telespectatorii show-ului de televiziune care inregistreaza audiente foarte mari.

Intervievata de reporterii FANATIK, Mirela Vaida a tinut sa precizeze ca ceea ce s-a scris este doar partial adevarat.

Reactia prezentatoarei TV vine dupa ce cancan.ro a anuntat ca emisiunea Acces Direct disparet de la Antena 1 si va fi mutata pe Antena Stars.

”Este partial adevarat! Asteptati comunicatul oficial dat de Antena. Noi ramanem pe Antena 1, nu vreau sa dau mai multe detalii, astea trebuie sa le ofere PR-ul Antenei, deci in momentul asta nu va pot explica eu foarte multe. Nu e…

Asteptati sa vedeti, este in parte adevarat, adica informatia nu este completa. Asa ca mai bine asteptati comunicatul oficial al Antenei. Va pot spune doar ca informatia nu este in totalitate corecta, mai multe nu am ce sa va spun, o sa aflati la momentul potrivit”, a declarat Mireala Vaida pentru sursa citata mai sus.

Citeste si articolul :   Cum se simte, de fapt, Andra. Vestile nu sunt foarte bune

Potrivit Cancan, Staff-ul productiei s-a revoltat si nu ar accepta deloc aceasta mutare. Mirela Vaida nici nu vrea sa auda de respectiva decizie. In redactia TV a trustului Intact s-ar fi produs un adevarat haos dupa ce s-a aflat ca emisiunea Acces Direct o sa fie scoasa din grila Antena 1.

Acces Direct a luat cea mai mare amenda din ultimii trei ani

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea ”Acces Direct” a fost sanctionata cu suma de 150.000 de lei pentru editiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 si 17 mai 2021.

”Noi nu putem vorbi despre o relatie de cauzalitate intre ceea ce se s-a intamplat in emisiuni, putem vorbi de complicitate si instigare la crima. E ca si cum noi asistam la spanzuratoare. Ce se intampla in emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este sa exploateze tot ce este din senzational. Amenintarea cu moartea e fapta penala, se petrece in studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai multi oameni din tara”, a declarat Mircea Toma pentru paginademedia.ro.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi: "Va doresc din tot sufletul putere sa mergeti mai departe...."

Au fost trei tururi de voturi si, in cele din urma s-au inteles la 150.000 de lei.

”Nu tratati deloc serios si responsabil acest fenomen al violentei domestice. Invitatii iau totul in ras, ba mai mult era sfatuit domnul agresor cum sa faca, cum sa procedeze, desi s-au prezentat fotografii cu femeia agresata, cu vanatai. Cumva, ea a fost privita cu scepticism.

Toata constructia emisiunii nu a facut decat sa faca sa dea vina pe victima. Au fost 17 reclamatii pentru aceasta editie. La celalalt caz au fost 112 reclamatii! Totul e o gluma.

Sunt personaje, e iubire. Si ajungem in situatia in care o femeie si copilul ei ajung victime si apoi asistam la un monolog in care toata lumea e vinovata, doar ca noi la televizor intarim un stereotip ca violenta e din dragoste”, a declarat si Cristina Pocora.

Autor