Gigi Becali nu mai tace: “Reghe are pe una de opt ani, i-a facut fetei si salon de infrumusetare in Dorobanti. Stie si Ana. Asa cum si Reghe stie de ea si

Gigi Becali si Anamaria Prodan sunt intr-un adevarat razboi. Dupa ce impresara l-a amenintat cu bataia pe patronul de la FCSB, acesta vine cu noi acuzatii.

Gigi Becali, informatii noi din viata Anamariei Prodan

Latifundiarul din Pipera si sotia lui Laurentiu Reghecampf si-au aruncat cuvinte grele, aruncand la gunoi o prietenie veche de mai bine de 15 ani, scrie Playsport.ro

Noi detalii din casnicia Prodan-Reghecampf ies la iveala.

Conform surselor din interiorul clublui FCSB, Anamaria Profan si Laurentiu Reghecamf s-ar afla, de fapt, in pragul divortului.

Publicitate

“Reghe are amanta de opt ani, i-a facut fetei si salon de infrumusetare in Dorobanti. Stie cam toata lumea de aceasta relatie, chiar si Ana. Asa cum si Reghe stie de ea si de Alexa. Doar ca fiecare s-a facut ca se uita in alta parte si si-a vazut de treaba, continuand sa pozeze intr-un cuplu fericit. Cine a crezut aia ca Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa si a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toata ziua, toata lumea stie povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blonda sexy, iar Ana a luat-o razna si l-a lovit. Reghe stie toate lucrurile astea, toti stim, dar fiecare isi vede de familia lui, nu se baga nimeni”, au declarat surse din anturajul lui Gigi Becali, precum si din interiorul clubului FCSB.

Citeste si articolul :   Fiul Valentinei Pelinel si al Cristi Borcea a implinit 5 ani. Cum arata Milan si cu cine seamana

Anamaria Prodan, prima reactie

”Am vazut si eu ce a aparut, dar nici nu am cum sa comentez asa ceva. Nu se va intampla niciodata (n.r. divortul) El, in palatul lui, poate sa spuna ce vrea. Nici nu mai stiu ce sa inventeze, nu mai dorm de grija noastra.

Sunt ciudosi ca Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care exista, iar eu am reusit sa ma impun intr-o lume a barbatilor, a misoginismului. Probabil ca unii nu suporta faptul ca noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, a spus Anamaria Prodan.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.