Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu: “Nu da doi bani pe votul lor”

Liviu Dragnea, fostul lider PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur prin care ataca PSD-ul. Dragnea sustine ca acest partid ar fi condus din exterior. De critica fostului lider nu a scapat nici Marcel Ciolacu, despre care spune ca este, “de departe, cel mai marunt si mai ridicol personaj al acestor vremuri.” Drganea il acuza pe Marcel Ciolacu ca a prabusit partidul social-democrat.

„La ordine noi, declaratii noi! Marcel Ciolacu este, de departe, cel mai marunt si mai ridicol personaj al acestor vremuri. A prabusit cel mai mare partid al tarii si a aratat tuturor romanilor care au votat PSD ca nu da doi bani pe votul lor (transformandu-l intr-un vot pentru protectia si viitorul lui Iohannis, pe fata).

Pana si un pion politic de 7% cum e Citu l-a umilit ieri pe Ciolacu si PSD-ul lui cel nou, iesind si spunand, victorios, ca PNL a castigat negocierile si va da primul premier.

Citeste si articolul :   Cosmin, un roman din Spania a donat 500 de paturi pentru spitale, armata a venit cu 11 camioane sa le ia

Daca Ciolacu, Dancu, Grindeanu si restul ar avea coloana vertebrala, ar disparea din viata politica a Romaniei. Azi. Dar pentru ca nu au, vom asista in continuare la un circ politic grotesc si, foarte curand, la un nou fiasco guvernamental care va ingropa tara.

Pentru ca realitatea este urmatoarea: Romania nu poate fi salvata si redresata de astfel de nevertebrate politice.”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.