Marcel Ciolacu a facut anuntul: “Inseamna ca avem un prim-ministru. Sunt total de acord.”

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca este de acord cu propunerea lui Citu, respectiv ca Alexandru Rafila sa fie premier. Anuntul liderului PSD vine dupa ce, miercuri, presedintele PNL a afirmat ca l-a propus ”domnului Ciolacu pe Rafila, dar n-a fost de acord”.

Marcel Ciolacu: ”Am inteles din spatiul public ca domnul Florin Citu mi l-a propus pe domnul Rafila. Eu imi asum, ca si presedinte al Partidului Social Democrat, ca ii lamuresc pe colegii mei sa fie domnul Rafila prim-ministru.”

Jurnalist: V-a facut aceasta propunere sau ati auzit in spatiul public?

Marcel Ciolacu: ”Am auzit in spatiul public de la domnul prim ministru demis ca mi-a propus pe domnul Rafila. Sunt total de acord.”

Publicitate

Jurnalist: Dar n-ati discutat cu el intre patru ochi, nu v-a facut inainte aceasta propunere, inainte de anuntul de aseara?

Marcel Ciolacu: ”Va repet. Domnul Florin Citu a spus in spatiul public ca mi l-a propus pe domnul Rafila si ca eu l-am refuzat. Il anunt ca eu nu refuz aceasta propunere, inseamna ca avem un prim-ministru, care am picat de acord.”

Citeste si articolul :   Un nou cutremur in Romania. Este al 12-lea in aceasta luna. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.