Anamaria Prodan, declaratii incredibile pentru presa din Italia. Ce a putut sa spuna despre Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a povestit in presa italiana despre despartirea de Laurentiu Reghecampf, cu care se afla plin proces de divort.

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Tuttomercatoweb, impresara a vorbit despre situatia din familia sa.

Ce a spus impresara despre Laurentiu Reghecampf?

“A fost o situatie foarte complicata, sunt si copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar e o situatie jenanta, pentru ca noi suntem celebri in Romania. Iar rusinea adusa asupra familiei de fostul meu sot a dus la o situatie intolerabila.

E greu de gestionat situatia. Ma suna tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult sa-l fac cunoscut pe fostul meu sot. Nu cunostea pe nimeni pana nu am aparut eu. M-a inselat cu o femeie de 28 de ani si asta stiu si copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informatiile astea sa ajunga la ei”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Tuttomercatoweb.

Anamaria Prodan, despre tradarea lui Dennis Man

Impresara a spus ca a fost dezamagita de Dennis Man pe care l-a ”crescut pe propriul copil” .

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, reactie incredibila: “Ma voi marita imediat. Dan a fost langa mine"

”L-am crescut ca pe copilul meu, l-am luat de la o echipa mica din liga a doua din Romania (n.r. UTA Arad) si l-am dus la Steaua (n.r. FCSB), ceea ce o mare rampa de lansare pentru jucatorii tineri.

Dennis, in schimb, are caracter indoielnic, e prea copil. Eu am negociat cu Parma, apoi i-am dus presedintelui Stelei (n.r. FCSB-ului) ofertele, dar Gigi si Giovanni Becali au profitat de absenta mea, cauzata de probleme familiale, si m-au exclus din afacere”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citata mai sus.

Autor