Lacrimi si durere. Inmormantarea lui Petrica Mitu Stoian are loc astazi. Primele imagini

Slujba de inmormantare s-a incheiat. Sicriul cu trupul lui Petrica Mitu Stoian se va indrepta catre cimitirul Ungureni, acolo unde va fi ingropat.

Artistul a fost imbracat in portul popular si sicriul a fost acoperit cu drapelul national. Sute de coroane si buchete de flori au fost aduse pentru celebrul interpret de muzica populara care a lasat in urma lui numai durere si suspin.

Apropiatii raposatului solist au inchiriat un sicriu cu capac frigorific in care a fost pus trupul lipsit de viata al interpretului.

Publicitate

„Petrica, nu uita! Oltenia nu te va uita!”

Sicriul cu trupul lui Petrica Mitu Stoian a fost scos din incinta teatrului, in aplauzele oamenilor, stransi intr-un numar impresionant la Craiova. „Petrica, nu uita! Oltenia nu te va uita”, au strigat oamenii conducandu-l pe artist pe ultimul drum, scrie FANATIK.

Publicitate

Nicolae Furdui Iancu, mesaj emotionant in ziua inmormantarii lui Petrica Mitu Stoian

„Publicul sau nu era doar din Oltenia. Era un mare artist si un coleg exceptional. Imi pare rau ca i s-a intamplat lui asa ceva. Ma intreb oare cati anonimi au trecut prin asemenea traume?

Citeste si articolul :   Noi restrictii in Capitala. Scolile vor fi inchise si masca bligatorie peste tot

S-a dus mult prea devreme dintre noi. Noi ne-am cunoscut prima oara inainte de 1990, la Tezaur Folcloric. Marioara Murarescu l-a descoperit si dansa l-a promovat. Stia ce inseamna valoarea.

Sa dea Dumnezeu putere familiei si celor dragi sa depaseasca acest moment. Sa-i pomeneasca numele in continuare”, a declarat Nicolae Furdui Iancu pentru Etno TV.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.