Camelia Mitoseru, transportata de urgenta la spital. Mihai Mitoseru, primele declaratii

Camelia Mitoseru a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce fiul sau, Mihai Mitoseru, a gasit-o in stare grava in casa ei. Acesta a chemat de urgenta ambulanta.

Mihai Mitoseru a povestit pentru FANATIK, despre ce s-a intamplat cu mama sa.

Mihai Mitoseru: ”Este pe tratament pentru AVC”

”S-a intamplat ieri. Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era vesela, am ras impreuna la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a raspuns si m-am ingrijorat. Stiam ca luase un Terraflu si acel medicament poate sa provoace somnolenta, asa ca am insistat”, a spus Mihai Mitoseru.

Publicitate

Cu toate ca Mihai a insistat cu telefoanele, mama sa nu raspundea la telefon.

”Am mers peste ea si am gasit-o in camera. Statea in fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgenta, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii stiu mai bine diagnosticul”, a continuat Mihai Mitoseru.

Citeste si articolul :   Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, revoltat dupa inmormantarea sotiei: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. A zis ca nu are de unde sa ne dea"

Mihai Mitoseru se roaga pentru mama sa.

”Nu am putut vorbi cu ea. Am inteles de la doamna doctor neurolog care se ocupa de ea, Alina Poalelungi, ca poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totusi un pas inainte. Acum, ce sa zic? Stau si ma uit pe pereti, la tavan, ma rog la Dumnezeu sa fie mama bine, sa isi revina”, a mai spus Mihai Mitoseru pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.