Catalin Maruta si Andra, luati prin surprindere de Eva si David. Putini copii ar face acest gest

Catalin Maruta si Andra au fost surprinsi de ceea ce au facut copiii lor, Eva si David. Artista si prezentatorul de la Pro TV au ramas fara cuvinte.

Andra a aflat ca cei doi copii ai lor au gasit solutia perfecta pentru a face rost de bani. Eva si David si-au deschis o afacere, o mica taraba, la colt de strada, unde au inceput sa vanda diferite racoritoare trecatorilor.

Catalin a declarat ca a fost surprins de ideea copiilor de a strange banuti pentru a-si cumpara un caine. Se pare ca afacerea lor merge foarte bine.

Catalin Maruta si Andra, luati prin surprindere de Eva si David.

Publicitate

„Deci nu pot sa cred asa ceva. In capatul strazii, e o afacere aici. David, ati iesit din casa si ti-ai pus masuta si vinzi cocktail. Nu pot sa cred! Adica voi ati facut chestia asta? Eva, te-ai apucat de afaceri? Voi ce faceti aici?”, a spus Catalin Maruta.

„Vindem cocktailuri ca sa facem mai multi bani”, a spus Eva mamei sale.

Citeste si articolul :   Eva Maruta a obtinut primul ei job! Fiica Andrei castiga cat altii intr-un an

„Cum adica vindeti cocktailuri? Oamenilor de pe strada?!”, mai adauga prezentatorul TV.

Da! Maine este sarbatoare, deci o sa vindem mai mult”, completeaza Eva Maruta.

“Doar un caine vreau. Vreau un catel, un Husky sau orice alt caine. Bati din palme si gata! Sau te duci la mall si cumperi unul. Daca nu, iti dam noi bani pentru ca avem. Avem multi bani”, i-a spus Eva lui Catalin Maruta.

“Eu vreau un Pomeranian. Eu zic sa facem asa: platim noi jumate si tu jumate si luam caine”, a spus David hotarat.

Bauturile vandute de Eva si David Maruta costa fiecare 2 lei, afacerea fiind deschisa pentru a-si vedea un vis implinit. Mai exact, copiii cunoscutei artiste au declarat in urma cu ceva vreme ca vor un caine, dar parintii nu au fost de acord.

David Maruta este gata sa mareasca pretul bauturilor pentru a scoate cat mai multi bani, in timp ce Eva este dispusa sa vanda din rezerva sa de dulciuri. Micuta vrea sa dea, contra cost, o parte din acadelele sale delicioase, pe care le tine ascunse.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.