Rasturnare de situatie in cazul decesului lui Petrica Mitu Stoian: “Ceva nu a fost in regula acolo”

Rasturnare de situatie in cazul decesului lui Petrica Mitu Stoian! Familia artistului s-a razgandit in ultima clipa, desi initial anuntasera ca nu va fi nicio autopsie.

Update 15;50: Parchetul de pe langa Judecatoria Resita a deschis un dosar penal pentru infractiunea de ucidere din culpa. Potrivit Digi24, un medic este cel care a facut aceasta sesizare.

Petrica Mitu Stoian a ajuns la spitalul Resita, in stare grava, in cursul zilei de sambata. Decesul artistului a survenit dupa un soc septic, spun medicii de la Resita.

Familia artistului este cea care acuza ca starea lui de sanatate s-a agravat subit dupa ce a facut un tratament la o clinica privata din Sasca Montana, in apropiere de Resita. Potrivit conducerii acestei clinici, intr-adevar, artistul a fost internat pentru terapie hiperbara, dar a facut doar o sedinta de test.

Publicitate

Autopsia va stabili exact care a fost cauza decesului.

Stirea initiala

Doliu in muzica populara romaneasca dupa decesul solistului Petrica Mitu Stoian. Artistul s-a stins din viata pe 6 noiembrie, la Spitalul de Urgente din Resita. Medicii nu au mai putut face nimic. Familia artistului a anuntat ca interpretul de muzica populara era vaccinat cu ambele doze si ca urma tratamentul recomandat.

Citeste si articolul :   Romanii plecati la munca in Germania se plang de conditiile oferite: ”Noi am venit din Romania, pe 13 euro. Parerea lui sefu este sa mergem sa sclavim pe 65 de eurocenti, la kilogram. Va rog sa aduceti buletinele sa mergem acasa. Asa cum ne-ati adus, sa ne trimiteti acasa in Romania”

Publicitate

Sora artistului a declarat initial ca nu va avea loc nicio autopsie, iar cateva ore mai tarziu aceasta a anuntat ca s-a razgandit. Femeia a spus ca aceasta decizie a fost luata dupa ce s-a aflat ca alti trei pacienti au avut grave probleme de sanatate in urma oxigenarii excesive la clinica privata unde artistul mergea pentru recuperarea de dupa infectarea cu COVID.

„Da facem autopsia pentru ca s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au patit. Vin oameni afectati de acolo de la clinica. El avea 15 sedinte. I s-a facut rau dupa prima sedinta. Faci o sedinta si te ia cu salvarea? Inseamna ca ceva nu a fost in regula acolo”, a declarat sora artistului Petrica Mitu Stoian pentru Antena 3.

In acest context, sora artistului a cerut medicilor ca maine la prima ora sa fie facuta autopsia pentru a sti cu exactitate ce anume s-a intamplat. Totodata acesta doreste sa afle daca medicii de la clinica privata i-au facut artistului toate analizele necesare inainte de a fi supus terapiei hiperbare.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea artistica din Romania. Petrica Mitu Stoian a decedat in aceasta seara

Atunci cand artistul a ajuns la Resita, la CT i-au aparut bule de gaz pe plaman, in partea de sus. In acest context, nu este exclus ca acele bule sa fi aparut in urma “fortarii de oxigen” pe care o presupune terapia hiperbara pentru ca, spun medicii, asemenea modificari nu pot aparea de la o zi la alta.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.