De ce nu a avut copii Petrica Mitu Stoian, desi a fost casatorit timp de 16 ani

Moartea fulgeratoare a indragitului solist de muzica populara, Petrica Mitu Stoian, a socat intreaga lume artistica.

Solistul a stat departe de scandaluri amoroase, iar atunci cand a divortat de Carmen Mihaela, dupa o casnicie de 16 ani, a iesit el singur public si a vorbit, asumat, despre finalul casniciei. Nu s-a mai recasatorit insa, preferand libertatea burlaciei.

In anul 2012, de comun acord, Petrica si Carmen Mihaela au mers in instanta, cerand desfacerea casatoriei. Magistratii Judecatoriei Targu Jiu au admis actiunea in care el a fost reclamantul si sotia lui, parata, chiar de la primul termen, deoarece cei doi nu aveau copii.

„Eu si Carmen am hotarat de comun acord sa ne separam. Nu am vrut sa batem toba pe tema asta. Am intentat actiunea de divort in decembrie anul trecut si am avut termen pe 18 ianuarie”, declara Petrica Mitu Stoian, la un post TV, in urma cu 9 ani.

Publicitate

Publicitate

Problemele in casnicie au inceput dupa ce solistul a parasit Ansamblul „Doina Gorjului” si s-a mutat la Craiova. Sotia lui a preferat sa ramana la Targu-Jiu.

Citeste si articolul :   Tablete pentru elevi si masti pentru categoriile vulnerabile, achizitionate din Fondul de rezerva

„Facand naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dadeam pe pere, nu merita. Asa ca am decis sa imi iau casa in Craiova. Din cauza departarii relatiile noastre s-au racit, asa ca am decis sa divortam. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despartit ca niste oameni civilizati”, a afirmat Stoian la vremea aceea.

De ce nu a avut copii Petrica Mitu Stoian

Cantaretul spune ca nu regreta ca nu au avut copii si nu crede ca daca ar fi avut, divortul ar fi fost evtat.

„Nu as vrea sa par egoist, dar mie nu mi-au placut copiii niciodata. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”, a mai spus cantaretul.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.