Medic din echipa de la Spitalul din Resita, declaratii cutremuratoare despre ultimele ore de viata ale lui Petrica Mitu Stoian

Petrica Matu Stoian a decedat in aceasta seara. Un medic din echipa de la Spitalul din Resita care a avut grija de artist a facut declaratii cutremuratoare, la Romania TV. Medicul a vorbit despre ultimele ore de viata ale interpretului.

Artristul dezvoltase o bronho-pneumonie, organismul sau ramanand cu sechele destul de grave in urma infectiei cu Covid-19. Petrica Matu Stoian urma un tratament cu anticoagulant pentru evitarea producerii de cheaguri.

„Era speriat, nu avea cum sa fie altfel. Starea lui nu a fost deloc buna, medicii au fost mereu langa el. A facut bronho-pneumonie. Covid a lasat niste sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioada de timp. Socul septic a intervenit rapid. Era pe tratament pe anticoagulant pentru evitarea producerii de cheaguri. E vorba despre insuficienta multipla de organe.

Socul septic distruge si vasul de sange, departe de ce poate face covidul. Deoarece ficatul nu stie sa proceseze cum trebuie, se face o supradozare. El lua si inainte de Covid acest coagulant”, a declarat medicul din echipa de la Spitalul din Resita care a avut grija de artist, la Romania TV.

Constantin Enceanu, primele declaratii despre moartea lui Matu Stoian

„Ce sa spun, sunt ravasit. Nu-mi vine sa cred ca am pierdut unul din cei mai buni prieteni. Joi, in jurul orei 20:30, ne intorceam de la Bucuresti, el era in Craiova si era foarte aglomerat. Atunci mi-a spus ca pleaca, ca vrea sa se refaca 20 zile la o clinica, dar nu stiam la ce clinica. E unul dintre prietenii mei si a plecat atat de repede. Nu imi vine sa cred, ne sunam mereu, ne ceream parerea.

Nu se poate! A fost dur Dumnezeu in seara asta. Mi-a luat cel mai bun prieten, nu ma pot impaca cu ideea asta. E greu sa va povestesc. In cateva minute, toata prietenia noastra… In seara asta mi s-a intamplat un lucru ciudat. Dupa ce a intrat in stop cardio-respirator, am sunat un prieten sa il anunt. Chiar atunci am aflat ca a murit. Nu se poate!”, a spus Constantin Enceanu la Romania TV.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.