Liviu Dragnea, scrisoare dura catre Marcel Ciolacu: ”Sunteti tradatori dovediti. Sa va fie frica!”

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a postat o scrisoare catre actuala conducere a partidului, in care critica dur.

“Scrisoare catre Marcel Ciolacu

Draga Marcel,

Iti scriu astazi, in numele meu si al tuturor celor care, in ultima saptamana, au pus mana pe telefon si m-au sunat. Sunt multi, sa stii. Sunt fosti sau actuali membri ai PSD, colegi de-ai nostri, sustinatori, votanti, oameni care, de-a lungul timpului, au crezut in Partidul Social Democrat. Sunt oameni care mult timp s-au uitat spre noi cu speranta. Sunt oameni care au muncit pentru acest partid si oameni care ne-au dat increderea lor la vot. Si nu o data, ci ani sau zeci de ani la rand. Sunt oameni care au tinut cu PSD, Marcel.

Publicitate

Acesti oameni, Marcel, spun ca Partidul Social Democrat a murit. Ca pentru ei si multi altii ca ei, ACEST PARTID NU MAI E PSD. Ca nu a mai ramas nimic din imaginea construita in trei decenii, de noi, de predecesorii nostri, de guvernarile noastre.

Citeste si articolul :   Gest emotionant pentru asistenta din Galati umilita de vecini. Militarii au asteptat-o cu flori acasa

Pentru ca astazi, Marcel, Partidul Social Democrat condus de tine, de Vasile Dancu, de Sorin Grindeanu si Paul Stanescu, ACEST PSD S-A PREDAT. Cu arme si bagaje, la Cotroceni. Cu trecutul si munca a sute de mii de oameni din tara, ajungeti la groapa de gunoi a istoriei.

Avand constiinta faptului ca ati distrus cel mai mare partid al Romaniei si l-ati vandut lui Iohannis, va indreptati spre irelevanta pe care o da tradarea. Pentru ca asta patesc tradatorii, dragii mei fosti colegi. Mai devreme sau mai tarziu, oamenii va vad, asa MICI SI LASI cum sunteti.

Ma uit cu amaraciune cum acest PSD, astazi, negociaza functii in guvernul lui Iohannis in loc sa negocieze suplimentarea cu Arbidol si alte medicamente pentru tratamentul Covid, pe care le tineti in vami. Ma uit cum negociati presedintia Camerei, in loc sa negociati in Parlament cresterea alocatiilor sau a pensiilor. Ma uit cum aparati interesele lui Iohannis, in loc sa aparati firmele romanesti si agricultorii nostri. Ma uit, alaturi de toti cei care au votat PSD candva, cum ati executat comanda de la Cotroceni, unde MIROASE A FRICA. De astazi, sunteti locotenentii lui Iohannis pentru toata Romania. Nu doar pentru cei care au fugit mancand pamantul din PSD-ul vostru.

De astazi, Marcel, sunteti tradatori dovediti ai intereselor acestui popor.

Citeste si articolul :   Dr. Adrian Marinescu, spirtul nu este eficient pentru Coronavirus, nu folositi excesiv clorul

Sunteti pionii deghizati de la Cotroceni, care cersesc la masa PNL-ului functii intr-un guvern esuat si criminal. Va pregatiti sa stati la poza langa cel mai inept guvern din istoria Romaniei postdecembriste, care a prabusit tara intr-o criza sanitara, economica si politica fara precedent. Totul, IN TIMP CE ROMANII MOR pe holurile spitalelor. Totul, in timp ce oamenii isi numara si ultimii lei pentru facturile la gaze si curent. Toate astea, in timp ce toata presa internationala rade de voi.

Draga Marcel, pentru multi oameni din randul carora te-ai ridicat si tu candva, PSD-ul VOSTRU e o cumplita dezamagire si o tradare care ii doare. Pentru ca ati vandut si predat cel mai mare partid al acestei tari. Noi stim ca nu de azi, Marcel. Doar ca azi, intreaga Romanie va vede adevarata fata si adevaratii stapani. V-as spune “rusine”, dar stiu ca, pentru cei ca voi, unde exista comanda si ordin, nu exista rusine si nici devotament fata de romani si de patrie.

Citeste si articolul :   Adriana Trandafir are COVID-19 si e internata la "Matei Bals"! Mesajul postat de actorul Ion Haiduc

VETI DA SOCOTEALA ROMANILOR PENTRU TOT. Pentru ca, draga Marcel, voi ati avut ocazia sa salvati Romania ca sa nu ajunga aici, dar ATI ALES SA IL SALVATI PE IOHANNIS in ultimul ceas. SA VA FIE FRICA”, scrie fostul lider PSD pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.