Nelu Tataru avertizeaza: “Este infiorator sa te lupti pentru o gura de aer”

Nelu Tataru, fostul ministru al Sanatatii, a declarat in cursul zilei de joi ca „sanatatea oamenilor nu se negociaza”. Medicul a afirmat ca romanii au inteles acest lucru, spre deosebire de unii politicieni.

„Sanatatea oamenilor nu se negociaza! Este infiorator sa te lupti pentru o gura de aer. Pacientii nu pot fi salvati cu populisme. Romanii au inteles, unii politicieni inca nu”, a scris pe Facebook Tataru, consilier onorific al premierului.

Medicul Nelu Tataru a atras in repetate randuri atentia cu privire la faptul ca tara noastra traverseaza o situatie extrem de grea din punct de vedere sanitar, potrivit Agerpres.

Presedintele PNL Vaslui a mai declarat, in urma cu putin timp, ca nu intelege refuzul majoritatii populatiei de a se vaccina, in conditiile in care serul este singura „arma” impotriva COVID-19.

Publicitate

„Ne pregatim ca aceasta pandemie sa fie transformata in urmatorii ani intr-o boala sezoniera, un vaccin anual, la fel ca si gripa, si sa o putem gestiona. Inca suntem intr-un an pandemic, 2022 va fi un an de iesire din pandemie si de abia din 2023 sa ne asteptam la un an normal. (…)

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Un roman din Spania, confirmat cu coronavirus, a venit cu avionul de la Madrid. Oficialitatile confirma

Suntem intr-un moment in care putem gestiona un val patru, nu suntem atat de nepregatiti ca in 2020, venim dupa noua luni de vaccinare si cred ca ar trebui sa putem sa intelegem ca un minim efort al unei vaccinari poate insemna un loc pentru batranii nostri care sufera de alte boli in spitalele din Romania”, spunea fostul ministru al Sanatatii, in urma cu ceva vreme.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.