Monica Pop, revoltata: “Cate victime a facut acest act? Cum e posibil?”

Monica Pop, managerul , managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, sustine ca autoritatile sunt responsabile pentru ca romanii s-au infectat de la mastile neconforme.

“ACHIZITIA DE MASTI NECONFORME= =ZADARNICIREA COMBATERII BOLILOR!! CLAR, NU??!!

RASPUNDERE, AMENZI? DNA?! NIMIC !!!

CINE PLATESTE PENTRU ROMANII ( POATE MII) CONTAMINATI, VICTIMELE MASTILOR PROASTE?! MAI SINT SI PLATITE DUBLU DE ROMANI?!

Publicitate

DA, S-A RECUNOSCUT CA AU FOST NECONFORME! SI?! NU E NIMENI VINOVAT?!! SE DORESTE

MUSAMALIZAREA ACESTUI ACT, INDUBITABIL RESPONSABIL DE MII DE INFECTARI?! TOT OAMENII SINT VINOVATI ?! TOT ACUZATI MEREU ! CEI CARE AU ACHIZITIONAT

MASTILE NECONFORME, PURTATE INUTIL, NU??!!
NIMENI??!!

Romanii au platit de 2 ori mastile : o data din bugetul tarii, deci din banii lor, (nostri)apoi cind le cumpara, cu banii lor.

S-a recunoscut ca o parte ( multe de tot)din mastile achizitionate de statul roman sint( au fost) neconforme. Deci, purtate degeaba! Deci, s-au imbolnavit multi din cei neprotejati de ele desi ei le-au au purtat corect si au avut toata bunavointa! Tot oamenii sint vinovati si pentru asta?! Dl min. al economiei , intrebat de media, recunoaste lipsa de conformitate a unor masti si raspunde ca vor fi inscriptionate ca obiecte care ” acopera nasul si gura”, !!!!! Nu creeeed!

Pe strada – numai oameni cu masca, nu am vazut nici macar unul fara! Citi din ei le poarta pe cele neconforme ( luate din banutii proprii, si asa atit de putini in pandemie)???!!! Cite victime a facut acest ACT ???!!! CUM E POSIBIL.??!! UITE CA E! IN VAZUL LUMII! .DAR… TACEREEE! CA…E DE AUR!

NIMIC! NICI OAMENII, NICI MEDICII, NIMENI DIN CEI CARE PLEDEAZA PT PURTAREA MASTII ( F. F CORECT, DE ALTFEL)! DESI AU AUZIT SI EI SI STIU CA AU FOST MULTI

INFECTATI PT CA AU PURTAT MASTI CARE NU FAC PROTECTIE CORECTA, NU AU SPUS NIMIC!!! DESI STIE ORICINE CA E UNUL DIN MOTIVELE NR MARE DE INFECTATI”, este mesajul postat de Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.