Un medic roman spune adevarul: “De ce mor si oameni vaccinati anti-COVID de infectia cu COVID”

Medicul Gabriel Diaconu explica “de ce mor si oameni vaccinati anti-COVID de infectia cu COVID”

“De ce mor si oameni vaccinati anti-COVID de infectia cu COVID?

E o rabufnire de triumf. Ai vazut? A murit! Si era vaccinat! Bagati-vi-le (dupa caz) pe gat, in fund, prin alte orificii.

Sa explici moartea unei persoane care a facut gestul pe care – inca – multi il evita din diverse motive, anume a crezut ca, vaccinandu-se, se va pune la adapost, nu e usor. Pare ca asteptarile i-au fost inselate. Si pare ca a facut ce-a facut degeaba.

Publicitate

Iar aici statul face, si isi face, un mare deserviciu pentru ca se abtine sa detalieze, prin faimoasa trompeta de comunicare strategica, ce anume sta in spatele exceptiilor de la regula.

Da, oameni vaccinati anti-COVID pot muri de COVID. S-a vorbit mult zilele acestea de decesul gral. Colin Powell (pe care am avut onoarea sa-l cunosc intr-un anumit context, multi ani in urma).

Acesta primise si a treia doza, dar totusi a facut boala si a murit de complicatii. Avea 84 de ani.

Intr-un gest exceptional, familia omului de stat american a permis ziaristilor diseminarea informatiei ca Powell suferea de ceva vreme de mielom multiplu. Mielomul multiplu este o boala care afecteaza formarea de imunoglobuline, adica anticorpi. Noi numim asta, in medicina, un ”sindrom imuno-deficitar”, unde bariera de aparare a organismului este, prin boala, serios afectata.

Cauzele scaderii imunitatii sunt multe. Si nu, nu au decat marginal de-a face cu cate urzici mananci, cat sirop de catina bei, cata echinaceea ai bagat in tine pe burta goala. In fapt, trebuie spus raspicat, piata ”imunostimulatoarelor” de tip plafar si plante este in proportie zdrobitoare o sarlatanie. Toate suplimentele pe care le bagi in tine NU te apara de infectie, respectiv de complicatiile ei.

Citeste si articolul :   Criteriile de care se va tine cont pentru vaccinarea din Romania

Mai sunt situatii in care, desi persoana are un sistem imun minim competent, alte verigi ale bolii intervin care nu pot fi oprite in drumul spre fatalitate. Indiferent daca esti vaccinat, sau nu, faptul ca iei contact cu virusul va declansa o ”lupta la granita”.

Ca e in nas, in gat, ca se produce pe caile tale respiratorii, armata ta imuna se va lupta ”parte in parte” cu tavalugul viral. Asta cheama, angajeaza in conflict o multime de paliere ale metabolismului. Ca vorbim de eliberarea de citokine, de interleukine, ca vorbim de interferoni sau de histamina/ bradikinina, elementele comune majoritatii infectiilor de cai respiratorii pot, in rare cazuri, afecta echilibrul functionarii altor organe.

Inima, spre exemplu. Ficatul, spre exemplu. Rinichii, spre exemplu.

Publicitate

Mortile acestea sunt, intr-o zi cu cer senin, perfect prevenibile prin interventie medicala curenta. Dar in haos, in fum, in plin razboi informational, cand iti gem spitalele de cazuri mult mai grave, medicina clacheaza si ea.

O spun foarte clar: acesti oameni NU ar fi trebuit sa moara de COVID. Acesti oameni au murit de COVID pentru ca prostia generala a adus arborele sanitar in situatia de-a nu mai putea trata bolnavi. Nu vaccinul i-a tradat pe acesti oameni. Toti oamenii care continua sa nege proportia grava a epidemiei i-au tradat pe acesti oameni.

Citeste si articolul :   Sora interpretului Petrica Mitu Stoian face acuzatii grave: "I s-au ars acolo, in cabina respectiva"

Sanatatea unui om are doua domenii: unul aparent (cum se simte omul, daca se simte sau nu sanatos), si unul inaparent (cum e de fapt el pe dinauntru, cat de bine ii merg de fapt organele).

Romanii sunt doar in APARENTA sanatosi. Inca dinainte de pandemia de COVID, la nivel de calitate a vietii, a aerului, a alimentelor pe care le mancam, a bauturilor pe care le bem, stateam foarte prost, populational.

Nu trece zi sa nu aud de un caz care suna cam asa: vaccinul e de rahat, cum e posibil, omul era ca un munte (!!!!), nu era obez, bine avea un pic de burta dar nu exagerat, nu fuma, bine mai bea dar ca tot omul (!!!), nu fusese in viata lui la doctor (?), a fost responsabil, s-a vaccinat, avea diabet dar nimic grav (?), nu lua decat o pastila…

In urma cu cativa ani Romania fusese declarata o tara unde obezitatea este endemica. O tara unde avem peste jumatate de milion de diabetici, multi dintre ei de varste mici sau foarte mici. O tara unde oamenii mananca mult si prost.

Romania era declarata printre tarile cu cel mai mare consum de alcool per capita.

Citeste si articolul :   Medicul Gabriel Diaconu a rabufnit dupa ce regizorul Cristi Puiu a refuzat sa poarte masca: "Merita sa-ti dai duhul pentru triumful idiotilor, cinicilor si oportunistilor."

Avem prea multi fumatori.

Avem aer prea poluat in marile aglomerari urbane.

Drept urmare propaganda anti-vaccinala cu privire la COVID se loveste de realitatea imediata, de igiena publica, a ”materialului social” in care a dat buzna, si a facut bezna, noul coronavirus.

Nu avem timp acum sa dam timpul inapoi. Nu putem reface sanatatea matrasita a acestui popor vreme de un sfert de secol, timp in care majoritatea oamenilor, in majoritatea timpului, si-au ignorat cu buna stiinta grija propriei sanatati, traind sub impresia copilaroasa ca daca nu ma doare nu ma caut, daca nu ma mananca nu ma scarpin.

Suntem aici, acum, si singurele repere pe care le avem sunt cele de principiu in ce priveste utilitatea vaccinarii. De la cele mai mici varste la care s-a aprobat, anume 12 ani.

Pentru ca e suficient sa te uiti pe strada si sa vezi ca multi oameni sunt rate in calea pustii. Iar urletele inepte ale multimii nu-i scuteste pe oameni de o oglinda personala”, a scris medicul pe pagina de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.