Mesajul cutremurator al unui preot aflat pe patul de spital: „Toti intra pe picioare, apoi are loc trierea: unii in rai, adica acasa in bucuria celor dragi, altii «cu picioarele inainte»”.

Preotul sibian Achim Bacila a transmis enoriasilor un mesaj cutremuratior de pe patul de spital, dupa ce s-a infectat cu Covid-19. Boala l-a transformat dintr-un antivaccinist convins intr-un „promotor fervent al vaccinului”, spune preotul, care asociaza sectia Covid cu Purgatoriul lui Dante: „Toti intra pe picioare, apoi are loc trierea: unii in rai, adica acasa in bucuria celor dragi, altii «cu picioarele inainte»”.

Achim Bacila a transmis enoriasilor un mesaj de pe patul spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu, acolo unde a fost internat cu noul coronavirus, scrie presa locala.

Dupa ce a petrecut 24 de ore intr-o sectie Covid, preotul si-a transmis gandurile unui coleg de breasla, care a postat mesajul pe Facebook, cu acordul expeditorului.

„Dupa 24 de ore in sectia COVID, iata reflectiile mele:

Publicitate

Publicitate

– desi am fost „la un pas de moarte” cuvintele medicului Draghila, simt ca DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de facut…in primul rand sa-L marturisesc mai mult oamenilor…

Citeste si articolul :   Control la IPJ Giurgiu, dupa imaginile cu politistii care bat cetateni aflati deja la pamant

– asociez sectia COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toti intra pe picioare, apoi are loc trierea: unii in RAI, adica acasa in bucuria celor dragi, altii in Iad, in intuneric…ducadu-i “cu picioarele inainte” altii…

– dintr-un antivaccinist acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfintitul staretul EFREEM Vatopedinul”, se arata in mesaj.

Preotul sibian spune ca „antivaccinistii sunt influentati malefic de duhurile demonice care iau nepregatite sute de suflete”.

„Dragii mei, vaccinati-va ca sa nu ajungeti aici. Sotia mea, Mari, vaccinata, n-are covid, iata un exemplu concludent. De pe pat de spital va imbratisez si va doresc multa, multa, sanatate”, a mai scris preotul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.