Flavia Grosan, o noua declaratie: ”Nu mi-e frica de COVID. Am schema mea care este o bijuterie. Costa 100 de ron”

Flavia Grosan, medicul pneumolog care are cabinet privat in Oradea, spune ca nu intelege de ce trebuie sa purtam masca de protectie impotriva COVID.

De asemenea, medicul sustine ca lockdownul si masca de protectie scad imunitatea.

”Eu zic ca lockdownul nu face bine, eu zic ca masca nu face bine. Eu as fi mers pe varianta englezeasca cu imunizarea de turma. Am fi scapat… Eu vorbeam si cu pacientii, Dumnezeu a lasat orificiile astea, de ce le blocam? Tot intreb… ne-au scazut imunitatea in ultimul hal, d-aia nu mai stim ce e gripa, ce e viroza, ce e COVID. Nu mai stim nimic. Imunitatea noastra e prabusita. Statul in casa, masca si aici am ajuns…” a mentionat dr. Flavia Grosan.

”Nu mi-e frica de COVID. Am schema mea care este o bijuterie. Costa 100 de ron”

Publicitate

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru ca nu sunt in spital, am cabinetul meu. Dar eu am vazut pacienti iesiti din spital care erau foarte rau si atunci am zis ce medicamente nu imi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frica de COVID, am luat-o pe cont propriu si am schema mea pe care o am de 10 ani si care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a iesit o bijuterie. Costa pana in 100 de lei.

Citeste si articolul :   "Secretul" spitalului cu cei mai multi pacienti vindecati din Romania. Protocoalele din spitale fac diferenta

Cum e posibil ca o schema in banii astia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sanatatii sa iste un asa zbucium mediatic. Am o schema in primul rand uman, organismul e oricum firav, nu-l poti sa-l abrutizezi. Asa ca medicamentele mele usoare, dragute, frumoase le prescriu” a declarat Dr. Flavia Grosan.

”Eu nu o sa folosesc Ivermectina niciodata. Nu inteleg un antiparazitar ce cauta in pneumonie cum nu inteleg nici Kaletra care se foloseste in SIDA ce cauta in pneumonie. Am avut un pacient care a luat 3 zile Ivermectina si m-a sunat ca vrea sa se arunce de la etaj, deci atentie la ce tulburari psihice da” a mai spus medicul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.